Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η έδρα του τελικού έχει τη μικρότερη σημασία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η έδρα του τελικού έχει τη μικρότερη σημασία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με... ηρεμία δέχτηκαν τις «επιθυμίες» της κληρωτίδας οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ένας τελικός δεν χάνει ποτέ την ιδιαιτερότητά του και το πού αυτός θα διεξαχθεί δεν είναι εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

75

Με… ηρεμία δέχτηκαν τις «επιθυμίες» της κληρωτίδας οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ένας τελικός δεν χάνει ποτέ την ιδιαιτερότητά του και το πού αυτός θα διεξαχθεί δεν είναι εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, παραδέχτηκε ότι, θεωρητικά τουλάχιστον, το γεγονός ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αττική ίσως δίνει ένα προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο τόνισε ότι δεν θα είναι αυτό που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα:


«Τελικά έγινε η κλήρωση για να μη δημιουργηθούν οι όποιες εντυπώσεις μετά από όσα έχουν ακουστεί. Όπου και να γινόταν αυτός ο αγώνας δεν παύει να είναι ένας τελικός και οι παγίδες υπάρχουν σε τέτοια ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Το γεγονός ότι τυπικά τουλάχιστον το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή στο λεκανοπέδιο της Αττικής, δίνει ίσως κάποιο προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ομάδα έχει αποδείξει στο θεσμό του Κυπέλλου ότι και εκτός έδρας πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε για να φτάσει έως εδώ. Το ποιος θα έχει το προβάδισμα θα αποδειχθεί τελικά στον αγωνιστικό χώρο. Και ελπίζω η Νέα Φιλαδέλφεια να αποδειχθεί και τυχερή και να στεφθεί εκεί ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος.»


Λόγο για τις φήμες των προηγούμενων ημερών έκανε και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Σίμος Λάζαρης, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε για την απεργία των παικτών της ομάδας, δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και υπογράμμισε ότι «τώρα μιλάμε για τον τελικό».


Όσον αφορά στο πώς είδε την κλήρωση της έδρας, τόνισε: «Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν, κάποιες προτάσεις που ακούστηκαν αφήνουν αδιάφορο τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε πρόβλημα για το πού θα γίνει ο τελικός, δεν υπάρχει θέμα ΟΑΚΑ από τη στιγμή που η έδρα διεξαγωγής του αγώνα έκλεισε. Ο ΠΑΟΚ θα κατεβεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παίξει σε έναν τελικό όπως ξέρει. Πιστεύω να γίνει ένα πολύ καλό ματς, αντάξιο του θεσμού, αντάξιο του ύψους του ΠΑΟΚ.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024