Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο 12ος... παίκτης του ΠΑΟΚ απέκτησε και φανέλα

Ο 12ος… παίκτης του ΠΑΟΚ απέκτησε και φανέλα

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον κόσμο του ήταν πάντα αξιοσημείωτη. Η διοίκηση του δικέφαλου του βορρά θέλησε όμως να το αποδείξει και έμπρακτα. Ετσι, απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 12 αφιερώνοντάς την στο... λαό της, όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

26

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον κόσμο του ήταν πάντα αξιοσημείωτη. Η διοίκηση του δικέφαλου του βορρά θέλησε όμως να το αποδείξει και έμπρακτα. Ετσι, απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 12 αφιερώνοντάς την στο… λαό της, όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτιμώντας την πολύ σημαντική προσφορά των φιλάθλων της αποφάσισε να αφιερώσει τη φανέλα με το Νο 12 σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αναγνωρίζοντας ότι με την συμπαράστασή τους αποτελούν το δωδέκατο παίκτη της ομάδος μας. Η ανωτέρω απόφαση αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης. Τους ευχαριστούμε αυτά ανέφερε η συγκινητική δίχως άλλο ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Πρόσκληση Αμπονσά από την εθνική Γκάνας


Νέα πρόσκληση για τον Κόφι Αμπονσά έφτασε στα γραφεία του δεικάφαλου του βορρά από την Ομοσπονδία της Γκάνας. Ο ξένος παίκτης καλείται να ανταποκριθεί στα ραντεβού για τους αγώνες με την εθνική Λεσότο, που θα γίνει στην έδρα της δεύτερης την 1η Σεπτεμβρίου και την εθνική Ζιμπάμπουε στις 8 Οκτωβρίου.


Για το λόγο αυτό συζήτησαν παίκτης και προπονητής και θα αποφασίσουν σχετικά τι στάση θα κρατήσει ο παίκτης στις προσκλήσεις αυτές.


Εν τω μεταξύ σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Παντελής Καφές, που ενδέχεται την Κυριακή με την Παναχαϊκή να περιληφθεί στην 18άδα της ομάδας.Ο βεροιώτης μέσος δεν προπονήθηκε εδώ και μια εβδομάδα, αλλά το τραύμα του σημείωσε επίσης βελτίωση, κάτι που προς το παρόν του δίνει 50% πιθανότητες συμμετοχής στην 18άδα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024