Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποινή φυλάκισης σε άντρα για κακοποίηση τεσσάρων σκυλιών στη Ρόδο

Ποινή φυλάκισης σε άντρα για κακοποίηση τεσσάρων σκυλιών στη Ρόδο

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε κάτοικο της Ιαλυσού για κακοποίηση ζώων συντροφιάς κατ’ εξακολούθηση

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε άντρα από την Ρόδο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την παραμέληση τεσσάρων σκυλιών, επιδεικνύοντας παντελή αδιαφορία για την επιβίωσή τους.

Το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου την Τρίτη 9 Μαΐου έκρινε ένοχο τον άντρα για την αποτρόπαια ενέργειά του που έγινε κατά τη διάρκεια του Μαρτίου του 2016.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, τα τέσσερα σκυλιά που ήταν στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν δεμένα με πολύ κοντή αλυσίδα σε πασσάλους μέσα σε ακαθαρσίες και σκελετωμένα από την πείνα, ενώ μετά από κτηνιατρική εξέταση τους διαπιστώθηκε ότι παρουσίαζαν συμπτώματα ασιτίας ατονίας και χρόνιας αβιταμίνωσης.

Έφεραν δε τεράστιο παρασιτικό φορτίο αποτελούμενο από κρότωνες και ψύλλους έπασχαν από εμφανή αναιμία και ηπατοσπληνομεγαλία και το ένα εξ’ αυτών  έφερε τσιμπούρια.

Μάλιστα συνέπεια της επιδεικτικής παραμέλησης κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των υποχρεώσεων του κατηγορουμένου ως ιδιοκτήτη των τεσσάρων αυτών σκυλιών ήταν να επέλθει στις 23 Ιουνίου 2016 ο θάνατος ενός από αυτά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024