Στο βιβλίο τους, που θα το παρουσιάσουν, την Πέμπτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος εξηγούν πως θα γίνουμε μαγνήτες θετικών αποτελεσμάτων.

«Τα τελευταία τρία χρόνια έχω ασχοληθεί με τα βιβλία αυτοβοήθειας. Μαζί με τον Χάρη Παπαδόπουλο θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα εγχειρίδιο ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε οδηγίες για το πώς μπορεί να συνδεθεί κανείς σωστά με τη δύναμη μέσα του και έπειτα αυτό να έχει αποτελέσματα στη ζωή του. Να μπορέσει να ζητήσει αυτό που επιθυμεί με το σωστό τρόπο», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Έτσι, όπως, εξηγούν οι συγγραφείς:

Όλοι οι πνευματικοί δάσκαλοι ανά τους αιώνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να λαμβάνουμε αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν. Τι συμβαίνει όμως με τους περισσότερους από εμάς που δεν το καταφέρνουμε; Μήπως τελικά δεν το ζητάμε με τον σωστό τρόπο;

Σε αυτό το βιβλίο η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτουν με απλότητα και σαφήνεια τον τρόπο για να προσελκύουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν.

Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο τρόπο που μας μετατρέπει σε μαγνήτες θετικών αποτελεσμάτων στη ζωή μας!

Το βιβλίο θα το παρουσιάσουν οι δυο συγγραφείς, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Public cafe στην Πλατεία Συντάγματος. Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι: Ειρήνη Νικολοπούλου, Κώστας Τσουρός και Αντώνης Λουδάρος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr