Αν είσαι από τριάντα χρονών και πάνω, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μη θυμάσαι τον Γιούρι Γκέλερ, τον άνθρωπο που μας έβαλε να μαζεύουμε τα κουταλάκια… με το κουτάλι.

Ο «μάγος» που κάποτε μας καλούσε να λυγίσουμε το σερβίτσιο της προίκας μας μπορεί να έχει ξεχαστεί αρκετά εντός Ελλάδας, όμως εξακολουθεί να έχει το (διόλου ευκαταφρόνητο) κοινό του στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, η Daily Star πήρε συνέντευξη από τον Γκέλερ, ο οποίος είχε πολλά να πει για τα… UFO.

Συγκεκριμένα, ο Γιούρι Γκέλερ υποστήριξε ότι πριν από αρκετά χρόνια:

«Με πήγαν σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής. Μου έδειξαν ένα κομμάτι μέταλλο και εγώ ακούμπησα το χέρι μου επάνω του. Είναι βέβαιο ότι δεν προερχόταν από τον πλανήτη μας, αλλά από ένα UFO που είχε συντριβεί. Ένας Αμερικάνος στρατιώτης άνοιξε την πόρτα. Φορούσε μία πορτοκαλί στολή που είχε επάνω της το σήμα της NASA. Άνοιξε μία μεγάλη πόρτα ψυγείου και μου έπεσε το σαγόνι. Υπήρχαν πολλά τμήματα από UFO και αυτό επικύρωσε για εμένα την ύπαρξη εξωγήινων».

Πλέον οι στόχοι του Γιούρι Γκέλερ έχουν αλλάξει:

«Αυτά που λένε για την Area51 και τα UFO είναι πραγματικά. Οι ηγέτες του κόσμου τα γνωρίζουν, αλλά ο απλός κόσμος δεν είναι έτοιμος να μάθει την αλήθεια, δυστυχώς. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξέρει περισσότερα από αυτά που αφήνει να μαθευτούν.

Αργά ή γρήγορα θέλω να πιάσω ένα UFO και να αποδείξω την ύπαρξή τους, αλλά η Γη δεν είναι έτοιμη».

Θυμήσου τις πιο αθώες εποχές του Γιούρι:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο