Το πάθος για τη μπάλα δύσκολα νικιέται και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Όμως μπορεί τα αγωνιώδη κοιτάγματα στο κινητό να συγχωρούνται στη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου (ή ακόμη και στο κυριακάτικο γεύμα με τα πεθερικά), αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.

Όρια που παραβίασε σίγουρα αυτός ο βρετανός γαμπρός που, προκειμένου να μη χάσει τον αγώνα… έκρυψε το κινητό του στη δεξίωση.

Για την ακρίβεια, φρόντισε και να το στολίσει, αλλά και να το τοποθετήσει στο απέναντι τραπέζι πίσω από την τούρτα, ώστε εκείνος να βλέπει άνετα κι εκείνο να μη φαίνεται.

Αλλά λογάριαζε χωρίς τη σύζυγό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι το… απλανές βλέμμα του συζύγου της είχε κάποια εξήγηση και σύντομα εντόπισε και την οθόνη του σκανδάλου.

Το καλύτερο, όμως, είναι ότι ακριβώς εκείνη τη στιγμή κάποιος τους βιντεοσκοπούσε, με αποτέλεσμα να αποτυπώσει το άγριο κοίταγμά της προς τον γαμπρό.

Εκείνος προσπαθεί μεν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όμως η εξήγηση που της δίνει («αφού άρχισε η μπάλα») μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Στην επέτειό τους ένα χρόνο μετά, η Μπλέικ, όπως είναι το όνομα της νύφης, ανάρτησε το βίντεο της επίμαχης στιγμής στο TikTok γράφοντας στη λεζάντα:

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνδρας μου το έκανε αυτό στον γάμο μας!».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο