Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται στο ακέραιο, αφού οι πράσινοι έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με υποψήφιους για την εστία τους.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Ιταλός, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Έμπολι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον παίκτη.

Ο Μπρινιόλι είναι γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1991, ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Μοντικιάρι και στη συνέχεια πήγε στην Λουμετσάνε.

Το 2015 και αφού είχε περάσει από την Τερνάνα έκανε… άλμα με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αλλά από εκεί έφυγε δανεικός για πολλές ομάδες (Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια, Μπενεβέντο). Αυτή τη στιγμή είναι βασικός τερματοφύλακας στην Έμπολι και ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον σύλλογό του προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ωστόσο ο Μπρινιόλι δεν είναι η μόνη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές και είναι σε προχωρημένο στάδιο προκειμένου να είναι σε θέση να τελειώσει τη μεταγραφή αν το αποφασίσει.

Όπως σας αναφέραμε από χθες, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη ο… εκλεκτός θα βρίσκεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.