Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 27 Ιουνίου. Οι ημέρες αυτές θα είναι για όλα τα ζώδια πιο συναισθηματικές αλλά τέσσερα θα έχουν την τιμητική τους στα ερωτικά. Ποια είναι αυτά που θα ευνοηθούν τόσο χρηματικά όσο και σε έρωτες;

Οι Καρκίνοι, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, όπως σημειώνει το astrology.gr θα περάσουν καλά. Ειδικότερα:

Καρκίνος:

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, μάλιστα εσύ που είσαι γεννημένος το α’ και β’ δεκαήμερο θα έχεις και τα τυχερά σου, αν είσαι ελεύθερος, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, να δημιουργήσεις και μια σχέση, αφού είναι γνωστό ότι είσαι παιδί για σπίτι! Όχι μόνο θα βγει η ρομαντική και αισθησιακή φύση σου, αλλά ταυτόχρονα θα καταφέρεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να κερδίσεις τις συμπάθειες. Η ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κι αν επιχειρήσεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου, που ενδεχομένως να σκέφτεσαι, τότε θα εκτοξευθεί. Επιπλέον, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με το ταίρι σου.

Δίδυμοι:

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο οίκο σου, φέρνοντας χρήματα και αρκετά αισθήματα. Ενδεχομένως να «χτυπήσει» κατευθείαν στη συναισθηματική σου πλευρά, αυτή που προσπαθείς να κρύψεις και να γίνεις αυτόματα πιο γλυκός, τρυφερός και προστατευτικός στα πολύ δικά σου πρόσωπα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις κουρασμένος από το κυνήγι της απόλαυσης και να αποφασίσεις να ρίξεις άγκυρα σε ένα λιμάνι, μέχρι να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δε θα παιδευτείς να βρεις το ανάλογο πρόσωπο. Από την άλλη, θα γίνεις πιο σφιχτοχέρης και δε θα σκορπάς λεφτά, έτσι, χωρίς ουσιαστικό λόγο, γι’ αυτό κι είναι πιθανό να σου έρθουν κι άλλα και να καταφέρεις να βάλεις κάποια στην άκρη ή να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου, να σου μείνουν και να αγοράσεις και κάποια πράγματα που θέλεις. Επιπλέον, είναι ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις.

Τοξότης:

Μην την Αφροδίτη να μπαίνει στον 8ο οίκο σου, έχεις να περιμένεις αρκετά όμορφα πράγματα να γίνουν, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Με γεμάτη τσέπη, δεν θα έχεις το άγχος πού θα δώσεις και τι θα σου μείνει, οπότε και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, όσο κι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου, αφού είσαι χαλαρός και ξέγνοιαστος, άρα θα ανεβαίνουν και οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο της αγάπης. Επωφελήσου από τις θετικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλύψεις ή να κλείσεις τις υποχρεώσεις σου, να κυνηγήσεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια ή χρέη και αν μπορείς να βάλεις και στην άκρη ένα ποσό για τις «δύσκολες μέρες». Από την άλλη, είναι πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία και ίσως να μείνεις μαζί του όλο το καλοκαίρι (αν είναι εντάξει, και παραπάνω), αφού θα σε καλύπτει σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο.

Ιχθύες:

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει μια αισθητή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να γεμίσεις τα κενά της καρδιάς σου και να ζήσεις περισσότερες στιγμές ευτυχίας, ξεχνώντας τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις μια αγκαλιά για να σε κλείσει μέσα και να μην ξαναφύγεις ποτέ, να σε γεμίσει φιλιά και χάδια και να νιώσεις ασφαλής και προστατευμένος ξανά κι όπως όλα δείχνουν ενδεχομένως οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν σύντομα, αφού ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ειδύλλιο, που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση είναι πολύ κοντά, κυρίως αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αφού η Ωραία κυρία θα τριγωνιστεί με τον Δία στο ζώδιό σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας αλλά και τις ιδιωτικές στιγμές σας, ενώ όμορφα θα περάσεις τον χρόνο σου με το παιδί ή τα παιδιά σου, απ’ όπου σε περιμένουν και χαρές ή να ήρθε η στιγμή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο