Υπάρχουν άτομα που όταν είναι ερωτευμένα το «φωνάζουν» με κάθε τρόπο αλλά υπάρχουν και αυτά που αποφεύγουν κάθε κουβέντα. Που δεν τους αρέσει με τίποτα να αναφέρονται στην ερωτική τους ζωή και που την κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Τι να λέει άραγε η αστρολογία γι’ αυτή τη δεύτερη κατηγορία; Για πάμε να δούμε ποια ζώδια έχει το μενού.

Σκορπιός

Αν πάρεις ποτέ λέξη από Σκορπιό, πραγματικά μπράβο σου, θα είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Σκορπιός λειτουργεί και κινείται στη σκιά. Δεν θα ανοίξει ποτέ τα χαρτιά του και δεν θα πει σε κανέναν λεπτομέρειες για την ζωή του. Και ο κύριος λόγος που θα το κάνει αυτό είναι για να προστατευτεί, να μην πονέσει και να μην πληγωθεί.

Ταύρος

Δεν ανοίγεται γιατί και εκείνος έχει κάποια θέματα εμπιστοσύνης, ενώ θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή είναι μόνο για τον ίδιο και για κανέναν άλλο. Είναι και εκείνος υπερπροστατευτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα άτομα που αγαπά και δεν θέλει να τα εκθέτει. Δεν θα δεις ποτέ έναν Ταύρο να σου ανοίγεται και να αποκαλύπτει οτιδήποτε για την ερωτική του ζωή.

Παρθένος

Η προσωπική ζωή της Παρθένου είναι μόνο για εκείνη και μάλιστα είναι οι στιγμές εκείνες κατά τις οποίες μπορεί να είναι ο εαυτό της και να νιώθει καλά. Η Παρθένος δεν έχει την ανάγκη να μοιραστεί το παραμικρό και με κανέναν. Ό,τι και να συμβαίνει, το αντιμετωπίζει και το ζει μόνη της. Δεν θέλει κανέναν να μπλέκεται στα πόδια της.

Καρκίνος

Δεν θα δεις ποτέ έναν Καρκίνο να ανοίγεται και να σου μιλάει για τα ερωτικά του με άνεση. Δεν θα σου πει ποτέ το παραμικρό για την αισθηματική του ζωή. Είναι δική του και μόνο. Την προστατεύει και δεν θέλει κανείς να γνωρίζει τι κάνει, πώς νιώθει κτλ. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός και φοβάται την οποιαδήποτε προδοσία ή πισώπλατη μαχαιριά. Όσο πιο λίγα ξέρεις για εκείνον, τόσο πιο ασφαλής νιώθει.

Ιχθύες

Το ζώδιο αυτό έχει ανάγκη όσο κανένα άλλο τα προσωπικά του να τα κρατά καλά φυλαγμένα και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Και αυτό γιατί πρώτον δεν θέλει να νιώσει σε καμία περίπτωση ότι κάποιος τον επικρίνει, αλλά και επειδή μόνο όταν είναι με τον εαυτό του μπορεί να «γιατρευτεί», να ηρεμήσει, να αφεθεί και να είναι ο εαυτός του. Το να περνά τον χρόνο του μόνο με το ταίρι του για τον Ιχθύ είναι σημαντικό. Δεν ανοίγεται εύκολα σε ό,τι έχει να κάνει την ερωτική του ζωή και αυτός είναι ο τρόπος του για να την προστατεύσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο