Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στον καλλιτεχνικό χώρο, στο ελληνικό #Metoo, στο Survivor που παρακολουθεί φανατικά, αλλά και στην απόφασή του να ξαναπαντρευτεί την πρώην σύζυγό του Λένα Κώνστα.

«Θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας, αν δεχτούμε την άποψη ότι αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά. Σαφώς και θα είμαι ψεύτης να πω ότι αυτά δεν είχαν έρθει στα αυτιά μας. Το ζήτημα είναι, αν δεν είσαι μπροστά, επειδή και ο χώρος είναι λίγο ευφάνταστος, λες “τα ακούω και συμβαίνει κάτι”. Αυτοί που ήταν μπροστά στα γεγονότα είναι αυτοί που νομιμοποιούνται να πουν περισσότερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος.

Και αποκάλυψε: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ bullying στη δουλειά μου. Είναι και θέμα της ενέργειας και της αύρας που κουβαλάς. Της όποιας αξιοπρέπειας και προσωπικότητας που προβάλλεται άμα τη εμφανίσει».

Αναφερόμενος στο Survivor, είπε: «Βλέπω Survivor, γιατί και ο μικρός μου γιος που είναι 22 το βλέπει φανατικά. Το αγωνιστικό κομμάτι με ενδιαφέρει και το γουστάρω πολύ. Με βάζει σε σκέψεις να πω ότι αν ήμουν πιο νέο θα πήγαινα στο Survivor».

Γιατί ξαναπαντρεύτηκε την πρώην σύζυγό του

Για την απόφασή του να παντρευτεί και πάλι την πρώην σύζυγό του, εξομολογήθηκε: «Οι φίλοι μου με χαρακτηρίζουν πολύ ροκ. Γιατί επανασυνδέθηκα, έχοντας πάρει διαζύγιο, με έναν άνθρωπο που έζησα 24 χρόνια. Δεν έγινε πρόταση γάμου. Το συζητήσαμε ένα μεσημέρι που τρώγαμε, γιατί δεν διακόπτεις τη σχέση σου αν έχεις παιδί»

Τέλος, για τις γυναίκες της ζωής του ανέφερε: «Οι γυναίκες θέλουν να μου ρίξουν μια μπουνιά και συγχρόνως να με αγκαλιάσουν».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο