Πανδαισία γκολ στο Μπέργκαμο με νικήτρια την Αταλάντα! Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε με 4-2 της Νάπολι μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ και έπιασε τετράδα σε ισοβαθμία με Ρόμα και Λάτσιο.

Μετά από το κακό πρώτο μέρος, στο 52′ η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Ο Μουριέλ έκανε τη σέντρα για τον Ζαπάτα που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά η Νάπολι έκανε το 1-1 με εξαιρετικό γυριστό στην κίνηση από τον Ζιελίνσκι. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ αφού στο 64′ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Γκοσένς από κοντά να κάνει το 2-1 από ασίστ του Ζαπάτα.

Στο 71′ ο Μουριέλ έκανε και το 3-1 μετά από λάθος της άμυνας αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Νάπολι μπήκε και πάλι στο παιχνίδι όταν από σέντρα του Πολιτάνο ο Μέλε έβαλε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 79′ ο Ρομέρο από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Αταλάντα: Γκολίνι, Τόλοϊ, Κριστιάν Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μέλε (90′ Σουτάλο), Ντε Ρόον, Φρόιλερ (78′ Πάσαλιτς), Γκόσενς, Πεσίνα (84′ Παλομίνο), Μουριέλ (84′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα (90′ Μαλινόφσκι)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Μακσίμοβιτς (78′ Κουλιμπαλί), Μάριο Ρούι (78′ Γκουλάμ), Ρουίθ, Μπακαγιόκο, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι (85′ Λομπότκα), Ελμάς (53′ Ινσίνιε), Οσιμέν