Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Παμλίδη και «βύθισε» περισσότερο τους Κρητικούς που ηττήθηκαν για έβδομο σερί ματς και κινδυνεύουν να μπουν σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή. Ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στις «Ζωσιμάδες» μετά από τις 6 Δεκέμβρη και το 1-0 με τη Λαμία.

Στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ όταν από εκτέλεση φαουλ του Καρτάλη και ο Παμλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-0 στο 4′. Στο 22′ ο Διαμαντής έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Λοντίγκιν τον σταμάτησε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά για τον ΟΦΗ στο 52′ με κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στη συνέχεια αλλά αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο ΠΑΣ. Συγκεκριμένα στο 70′ ο Ελευθεριάδης έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε ενώ στις καθυστερήσεις ο Πήλιος έχασε ακόμη μία ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης(60′ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης(89′ Πήλιος), Παμλίδης(60′ Μπρένερ), Λεό(78′ Λιάσος).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης(64′ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάϊκος, Ντε Γκουσμάν, Νέιρα(15′ Βαφέας), Στάρτζεον, Καστάνιος, Γρίβας.