Η Σπέτσια «πάτησε» τη Μίλαν, επικράτησε με 2-0 και δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να περάσει αύριο μόνη πρώτη στην κορυφή, εφόσον φυσικά κερδίσει τη Λάτσιο. Η ιταλική ομάδα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Μίλαν γνώρισε την τρίτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και βλέπει την πρωτιά να απειλείται!

Όσον αφορά το ματς στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Εστέβες, ο Γκιασί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω ενώ στο 14’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Σαπονάρα.

Στο 26ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου, ο Ερναντές πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω, όπως κι εκείνη του Ρομανιόλι στο 31’. Στο 38ο λεπτό η Σπέτσια έφυγε στην κόντρα, ο Αγούδελο έστρωσε στον Εστέβες που έκανε το σουτ αλλά ο Ρομανιόλι έβαλε την προβολή κι έσωσε τη Μίλαν.

Η Σπέτσια μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47’ ο Νταλότ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Σαπονάρα και στο 54’ ο Κίερ ήταν εκείνος που έκοωε τον Μπαζτόνι. Ωστόσο στο 56ο λεπτό η Σπέτσια έβγαλε μαγική αντεπίθεση, ο Αγούδελο άνοιξε δεξιά στον Γκιασί, ξαναπήρε την μπάλα κι έστρωσε στον Εστέβες κι εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματζιόρε που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.

Και μάλιστα στο 67’ ο Εστέβες εκτέλεσε με πάσα ένα σουτ από αριστερά και ο Μπαζτόνι με φοβερό σουτ στην κίνηση, έγραψε το 2-0. Στο 90+2′ ο Μάντζουκιτς πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Βινιάλι, Ισμαΐλι, Μπαζτόνι, Έρλιτς, Σαπονάρα, Εστέβες, Ρίτσι, Ματζιόρε (83’ Ακάμπορα), Αγούδελο, Γκιασί

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ (64’ Τόμορι), Ρομανιόλι, Ερναντές, Νταλότ, Τσαλχάνογλου (83’ Χάουγκε), Κεσί, Μπενασέρ (64’ Μεϊτέ), Σελεμέκερς (83’ Καστιγιέχο), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (64’ Μάντζουκιτς)