Νίκη «χρυσάφι» για την Μπέρνλι! Η ομάδα του Ντάις πήρε μία σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 3-0! Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο», αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες παραμονής στην Premier League, καθώς η διαφορά με τη νίκη αυτήν μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 βαθμούς!

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη παρέμεινε στη 13η θέση με 29 βαθμούς, έχοντας πάντως μία διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς βρίσκεται στο +14.

Φουριόζα μπήκε στην αναμέτρηση η Μπέρνλι που έδειξε από την αρχή πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη. Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Γκούντμουνσον να γράφει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζέι Ροντρίγκες βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουαίτα, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της Μπέρνλι στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού!

Ο Μάθιου Λόουτον ήταν αυτός που «κλείδωσε» οριστικά το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας στο 47ο λεπτό το τελικό 3-0 για την Μπέρνλι.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Νταν, Κλάιν, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Ρίντεβαλντ, Εζέ, Μπεντεκέ (76’ Ματετά), Αγιού, Μπατσουαγί (62’ Τάουνσεντ)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μι (84’ Λονγκ), Λόουτον, Πίτερς (87’ Μπάρντσλεϊ), Ταρκόβσκι, Κορκ, Γκούντμουντσον (72’ Μπρέιντι), Γουέστγουντ, Ροντρίγκες, ΜακΝίλ, Μπαρνς