Η Ντέμι Νικόλ Ντάνλοπ από το Έλγιν της Σκωτίας είχε εθιστεί σε ναρκωτικές ουσίες για δυο χρόνια. Έκανε καθημερινή χρήση ηρωίνης και κράκ. Πέρα από όλους τους άλλους κινδύνους, ανάμεσα στις παρενέργειες ήταν ότι έχασε πάρα πολλά κιλά και όχι μόνον αυτό. Το κορμί της ήταν γεμάτο σημάδια από πυώδεις μολύνσεις.

Με σκληρό αγώνα και προσωπική θέληση αποφάσισε να αποτοξινωθεί από τις ουσίες και να καταγράψει όλη της διαδρομή προς την νηφαλιότητα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

💜💙FOR THOSE WHOM FOLLOW MY JOURNEY/RECOVERY💜💙

Hello, all you supportive,lovely bunch!

So.. today is day 8 of my…

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, με τα αποτελέσματα, μόλις τέσσερις μήνες μετά, να είναι εντυπωσιακά και σχεδόν… απίστευτα!

Όχι μόνο κέρδισε ξανά τη ζωή και το σώμα της, αλλά πλεόν είναι μητέρα ενός παιδιού.  Η μεταμόρφωση ήταν τόσο εντυπωσιακή που αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτειά της στα  social media.

Δείτε την μεγάλη αλλαγή της

💜💙 FOR THOSE WHOM FOLLOW MY JOURNEY/RECOVERY💜💙

Hey all you lovely, supportive bunch 💖🥰

I haven’t been uploading/…

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

«Τώρα είμαι απολύτως καθαρή τόσο από το κρακ, όσο και από την ηρωίνη για τέσσερις μήνες», έγραψε στα social media και ανέβασε φωτογραφίες της από το πώς ήταν πριν και πως έγινε για να ενθαρρύνει και άλλους τοξικομανείς να την ακολουθήσουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο