Η αστυνομία έβγαλε περισσότερα από 100 μικροσκοπικά περιτυλίγματα κοκαΐνης και ηρωίνης από τον Τάμεση, αφού ένας έμπορος ναρκωτικών τα έριξε κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού.

Οι φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί στο Διαδίκτυο από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

Το χρονικό του «κυνηγιού»

Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα βρισκόταν σε περιπολία στο New Cross, στο νότιο Λονδίνο, όταν εντόπισε ύποπτους να «σπρώχνουν» ναρκωτικά κατά μήκος του ποταμού.

Συνειδητοποιώντας ότι είχαν εντοπιστεί, ο ύποπτος κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, πέταξε τη σακούλα ναρκωτικών στο ποτάμι.

Κατάφερε να πιάσει την πλαστική σακούλα από το Millwall Reach, απέναντι από το Isle of Dogs. Ο άνδρας τελικά πιάστηκε με 800 £ (1.000 $) σε μετρητά και παραμένει υπό κράτηση, ενώ τα ναρκωτικά έχουν αποσταλεί για έλεγχο.

Ο επιθεωρητής James Hendrick, του VCTF, είπε ότι η αστυνομική μονάδα εργαζόταν ακούραστα για να διώξει τα ναρκωτικά από τους δρόμους.

Είπε: «Αυτό το περιστατικό δείχνει πώς η αντιμετώπιση του βίαιου εγκλήματος στο Λονδίνο είναι πραγματικά μια τεράστια προσπάθεια. Χωρίς την υποστήριξη της MPU, ενδέχεται να μην είμασταν σε θέση να ανακτήσουμε με ασφάλεια τα ύποπτα ναρκωτικά.

Η εμπορία ναρκωτικών συνδέεται στενά με τη βία και είναι προτεραιότητά μας να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτό το σοβαρό έγκλημα και να διατηρούμε τις κοινότητες ασφαλείς.

Οι Ουαλοί αστυνομικοί είχαν άλλη μια επιτυχία τον περασμένο μήνα όταν βρήκαν μετρητά 12.000 £ (15.700 $) κρυμμένα κάτω από τις σκάλες στο σπίτι ενός ζευγαριού που πούλαγε ναρκωτικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο