Ιστορίες με φαντάσματα όλοι έχουμε ακούσει. Πάντοτε νιώθαμε τρόμο, ανατριχίλα και συνάμα ενθουσιασμό όταν μας έπιανε τρόμος και μόνο στη σκέψη ότι τέτοια «φαινόμενα» θα μπορούσαν να είναι αληθινά.

Τρομαχτικά βίντεο με φαντάσματα

Όλως παραδόξως, οι περισσότεροι έχουν να μοιραστούν έστω από μία τρομαχτική ή ανεξήγητη ιστορία που έχει να κάνει με πνεύματα-φαντάσματα και ανεξήγητα φαινόμενα.

Στο Tik Tok, την πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν ανέβει κατά καιρούς πάρα πολλά βίντεο σχετικής θεματολογίας. Βίντεο που δείχνουν μεταφυσική δραστηριότητα. Λάμπες και φώτα να αναβοσβήνουν, τηλεοράσεις να ανοίγουν και να κλείνουν μόνες τους.

Σε κάποια μάλιστα από αυτά μπορεί κάποιος να δει κανονικές μορφές να κινούνται μέσα στον εκάστοτε χώρο καθώς τις απαθανατίζουν oι κάμερες.

Θα αναρωτηθείτε αν είναι fake ή αληθινά, αλλά ο σκοπός των βίντεο αυτών δεν είναι να πείσουν κάποιον αλλά να δείξουν ίσως και μια άλλη πιθανότητα ή ένα άλλο σενάριο για το τι μπορεί να υπάρχει.

Αν είστε άτομο που φοβάται εύκολα ή που μπορεί η διάθεσή σας να διαταραχθεί, καλό θα ήταν να αποφύγεται τέτοιο περιεχόμενο βίντεο ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο