Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του κόσμου

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του κόσμου

Ο επαγγελματίας παλαιστής που μετατράπηκε σε σταρ του Χόλιγουντ, παραμένει στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο επαγγελματίας παλαιστής που μετατράπηκε σε σταρ του Χόλιγουντ, παραμένει στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο Τζόνσον, γνωστός και με το παρατσούκλι «Ο Βράχος» που χρησιμοποιούσε στα ρινγκ, κέρδισε 87,5 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου του 2019 μέχρι την 1η Ιουνίου φέτος. Στα χρήματα αυτά περιλαμβάνεται και η αμοιβή που του έδωσε το Netflix, ύψους 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων, για να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Red Notice. Επίσης, έχει έσοδα από τη σειρά αθλητικών ρούχων Project Rock.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, που συμπρωταγωνίστησε με τον Τζόνσον στο Red Notice, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με συνολικά έσοδα 71,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε 20 εκατομμύρια για αυτήν την ταινία, και άλλα τόσο για το Six Underground, επίσης του Netflix.

Ο ηθοποιός και παραγωγός Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο σταρ της κωμωδίας δράσης Spenser Confidential κατατάσσεται τρίτος με 58 εκατομμύρια και ακολουθούν ο Μπεν Άφλεκ, με 55 εκατ. και ο Βιν Ντίζελ, με 54 εκατ. δολάρια.

Ο Ακσάι Κούμαρ είναι ο μοναδικός ηθοποιός του Μπόλιγουντ μέσα στην πρώτη δεκάδα, με κέρδη 48,5 εκατομμυρίων. Τον κατάλογο συμπληρώνουν ο δημιουργός του «Χάμιλτον» Λιν-Μανουέλ Μιράντα και οι ηθοποιοί Γουίλ Σμιθ, Άνταμ Σάντλερ και Τζάκι Τσαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024