Συνήθως ο ανάδρομος Ερμής προξενεί προβλήματα σε πάρα πολλούς τομείς. Αυτό σημαίνει προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας. Σημαίνει επίσης ότι δεν πρέπει να υπογράφεις εύκολα από εδώ και από εκεί γιατί αυξάνονται και οι πιθανότητες εξαπάτησης!

Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια ωραία εμπειρία και για τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ.

Καρκίνος

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και αναπόφευκτα θα νιώσεις την επιρροή του. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η εμπειρία αυτή δε θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια βαθύτερη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Ενώ η ανάδρομη τροχιά μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις το ποια είσαι, θα σε ενθαρρύνει να βρεις ιδιαίτερα δυνατές απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Θα μπεις σε μια διαδικασία να γνωρίσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και μέσα από αυτή τη διαδικασία να σε καταλάβεις περισσότερο.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθανθείς περισσότερη μοναξιά και απομόνωση λόγω της συγκεκριμένης πλανητικής θέσης.

Ωστόσο, η εμπειρία θα αποδείξει ότι μερικές φορές χρειάζεται να χάνεσαι για να βρεις τον εαυτό σου ξανά. Ακόμα κι αν δε νιώθεις ότι έχεις προορισμό ή ακόμα και χάρτη, άσε τον εαυτό σου να πιστέψει στο άγνωστο.

Υπάρχουν νέες εμπειρίες που σε περιμένουν στο δρόμο σου: εμπειρίες που δεν θα ζούσες αν φοβόσουν τόσο πολύ το να είσαι χαμένη. Άσε τις αυθόρμητες στιγμές να είναι αυτές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Ιχθύς

Βγαίνουν αλήθειες στην επιφάνεια, αλήθειες που πάλευες να κρύψεις και που αφορούν τον ερωτικό τομέα. Μήπως είσαι ερωτευμένη με τον κολλητό σου;

Χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπη με το φόβο και την αμφιβολία που θα σε κρατάνε πίσω από το να είσαι δημιουργική και να βιώνεις την αγνή χαρά.

Το να ξετυλίξεις αυτά τα συναισθήματα θα είναι η κεντρική ιδέα του ανάδρομου Ερμή αλλά θα υπάρχουν και πολλές λαμπερές στιγμές στις οποίες θα πάρεις έμπνευση και θα αρνηθείς να τα παρατήσεις. Υπάρχει μαγεία να σε περιμένει στο δρόμο σου οπότε άνοιξε την καρδιά σου για να νιώσεις ότι είναι πραγματική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο