Είναι κυνικός; Όχι τόσο. Είναι κυρίως ρεαλιστής και κάποτε μπορεί και ευαίσθητος. Παρ’ όλα αυτά στο κρεβάτι μαζί του θα αποτελείς την κύρια προτεραιότητα που θα έχει.

Ταξιδιάρης και στο κρεβάτι ο Τοξότης

Στους Τοξότες αρέσει η ανακάλυψη καινούργιων πραγμάτων, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές.

Έχουν την τάση να κάνουν σεξ από εδώ και από εκεί συνέχεια, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.

Έχει πολλά φετίχ τα οποία θέλει να κάνει στην πράξη για αυτό και θέλει αντίστοιχα άτομα στο κρεβάτι. Προσφέρουν στους συντρόφους τους οτιδήποτε για να τους ευχαριστήσουν, ειδικά οι γυναίκες.

Παρ’ όλο που σου μοιάζουν ανεξάρτητοι και αυτάρκεις, στο σεξ γίνονται κτητικοί και ζηλιάρηδες. Χρειάζονται μεγάλη ασφάλεια για να μπορέσουν να ανοιχτούν, αλλά όταν νιώσουν ασφαλείς, ενστικτωδώς απομακρύνονται, από φόβο μην πληγωθούν.

Λατρεύει τα προκαταρκτικά και αν αυτά δεν είναι ικανοποιητικά μπορεί να ξενερώσει αρκετά ακόμη κι αν το σεξ μετά είναι καλό. Θέλει το σεξ σα συνολική εμπειρία να είναι τέλειο. Του αρέσει πάντως να παίρνει ρόλο κυρίαρχου αρκετά συχνά.

Γράψτε το σχόλιό σας