Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο. Μέσα από το σεξ εκφράζεται και αυτή η ευαισθησία. Δεν κάνει σεξ απαραίτητα για να ηρεμήσουν οι ορμές του, κάνει και για να δεθεί συναισθηματικά με τον σύντροφό του επίσης.

Σεξ

Έχει τα πάντα σαν κατάσταση. Από φετίχ, μέχρι συναισθήματα και χουχούλιασμα. Πολλά τρυφερά παιχνιδάκια, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ, κεριά αναμμένα δίπλα στο κρεβάτι, απαλή μουσική, αρωματικά ποτ πουρί, τα πάντα προκειμένου να ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις. Θα είναι τρυφερός και με πάθος και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε σύντομα.

Μπορεί να έχει πολλά παραδοσιακά στοιχεία, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση ότι θέλει ένα κρεβάτι που θα είναι ανατρεπτικό και θα έχει περισσότερο πάθος και ένταση.

Καλό θα είναι, βέβαια, να μην περιμένετε καινοτομίες και πειραματισμούς, γιατί είναι πολύ συντηρητικό ζώδιο. Θα βρεθούν κάποιοι που, ίσως, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αλλά ποτέ δεν θα το προτείνουν από μόνοι τους.

Δεν έχει κόμπλεξ

Μπορεί να είναι ρομαντικός και ευαίσθητος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κάνει σεξ με άγριο τρόπο, σεξ στο οποίο ο ίδιος θα γίνει υποτακτικός κλπ. Δεν έχει κόμπλεξ και αυτό φαίνεται όταν είναι με τον σύντροφό του, ο οποίος δεν περίμενε καν ότι θα έχει τέτοια γούστα στο κρεβάτι.

Κάντε τους πάντα να αισθάνονται ασφαλείς όταν προσπαθούν κάτι νέο. Ίσως να τους αρέσει και να το εντάξουν στη σεξουαλική σας ζωή. Ζει τον έρωτα όπως τον θέλει και όπως τον νιώθει. Δεν του αρέσει να βάζει ταμπού στα «θέλω» του.

Ο σύντροφός του θα πρέπει να είναι και αυτός απαλλαγμένος από αναστολές για να μπορεί να μοιράζεται τις απολαύσεις μαζί του.  Αν και η ζωή του ταυτίζεται με την “παράδοση, ο τρόπος που ερωτεύεται δεν είναι καθόλου παραδοσιακός: του αρέσουν οι σχέσεις με “προχωρημένα άτομα” ή τουλάχιστον οι σχέσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Γράψτε το σχόλιό σας