Ο Ιχθείς όντας ένα ζώδιο του νερού, έχει την τυπική ευαισθησία που παρουσιάζουν και ο Καρκίνος και ο Σκορπιός. Έχει ενσυναίσθηση και εκφρασμένη συναισθηματική ικανότητα. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, για αυτό έχει πολλή διαίσθηση.

Στεναχώρια

Η στεναχώρια τους συνήθως είναι απότοκο των προσδοκιών τους απέναντι στο φαντασιακό τους που δεν έγινε ποτέ πράξη. Θέλουν μια σχέση που θα τους δείχνει πλήρη αφοσίωση. Τους αρέσει πολύ η συντροφικότητα και το να κάνουν πράγματα με τη σχέση τους.

Τους αρέσει επίσης πολύ να είναι ερωτευμένοι, αλλά είναι τόσο ανυποψίαστοι πολλές φορές, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται από τις συμπεριφορές των άλλων. Σε περίπτωση απιστίας ή και αδιαφορίας, ο Ιχθύς σταματά να μιλά και αποχωρεί από το προσκήνιο.

Τα θέλει ή «όλα» ή «τίποτα». Δε συμβιβάζεται με ημίμετρα.

Ευαισθησία

Οι Ιχθείς έχουν το χαρακτηριστικό ότι τους αρέσει η χαρμολύπη, το δράμα αλλά όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους. Η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό επειδή θέλουν συντροφία. Αυτό οφείλεται γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας.

Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Γι’ αυτό χρειάζονται ένα σύντροφο με δυνατή προσωπικότητα στη ζωή τους.

Είναι γενναιόδωροι, συμπονετικοί, εξαιρετικά πιστοί και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους. Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τη σοφία τους, αλλά υπό την επήρεια του Ουρανού, μερικές φορές μπορούν να αναλάβουν το ρόλο ενός θύματος, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων. Οι Ιχθείς σπάνια ασκούν κριτική και πάντοτε συγχωρούν. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι πιο ανεκτικοί από όλα τα ζώδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr