
Άνετη επικράτηση των Λέικερς επί των Θάντερ χωρίς Λεμπρόν Τζέιμς
Οι Λέικερς νίκησαν και τους Θάντερ, και μάλιστα εκτός έδρας με 125-110, χωρίς να αγωνιστούν καθόλου οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις
Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις δεν αγωνίστηκαν, αλλά ο Κάιλ Κούζμα ήταν αρκετός για τους Λέικερς, προκειμένου να φτάσουν στην όγδοη συνεχόμενη νίκη τους, στην Οκλαχόμα επί των Θάντερ (110-125).
Ο αμερικανός φόργουορντ έκανε season high με 36 πόντους έχοντας 11/18 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος σε 40′ συμμετοχής, για να οδηγήσει τους Λέικερς σε ακόμα μια νίκη στη regular season.
Πολύ καλός ήταν και ο Ρόντο που έκανε double-double με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 8 ασίστ, «διπλός» και ο Χάουαρντ με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Για τους Θάντερ, οι Γκαλινάρι και Γκίλγκεους-Αλεξάντερ είχαν από 24 πόντους για τους Θάντερ, 12 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Άνταμς, ενώ 16 πόντους και 8 ασίστ είχε ο Κρις Πολ.
- Επανομή: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου μετά από ανατροπή σκάφους
- Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Oικογενειακές διακοπές στην Πάρο με τον γιο τους, Ερμή
- Πως η σοκολάτα κάνει τη γυμναστική πιο εύκολη;
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)




