Ο Κριός κατά βάση θα εμφανίσει συμπτώματα ατομικισμού και εγωκεντρισμού. Σας έκανε εντύπωση; Μάλλον καθόλου. Όλοι έχουμε γνωρίσει άτομα που κοιτάνε κυρίως τον εαυτό τους. Αλλά τυχαίνει για κάποιον λόγο να είναι Κριοί τις περισσότερες φορές.

Πώς εξηγείται;

Το γεγονός ότι είναι καριερίστας καθώς επίσης και ένα πολύ περήφανο ζώδιο, τον κάνει να σκέφτεται έχοντας μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Εγωισμός

Άλλο να έχει κάποιος έναν υγιή «θωρακισμένο» εγωισμό και άλλο να έχει ένα «εγώ» τόσο μεγάλο που να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του στην πραγματικότητα. Ο εγωισμός του Κριού έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι ξέρει πόσο δυναμισμό και τι ικανότητες έχει.

Αν προσπαθήσεις να τον κάνεις να νομίζει ότι δεν έχει αυτά που εκείνος έχει μελετήσει και γνωρίζει πως έχει τότε θα νευριάσει. Δεν πρόκεται να ξεχάσει τίποτα από αυτά που τον έχουν ενοχλήσει σε εσένα.

Ανωτερότητα

Νιώθει ότι έχει ανωτερότητα από τους άλλους γιατί κοιτά την καριέρα και μετά τον άνθρωπο. Και φαίνεται από τον τρόπο που μιλά, περπατά, ντύνεται και και κοιτά. Θέλει να δείχνει ότι είναι ο «βασιλιάς» της παρέας με τον καλύτερο επαγγελματικό ρόλο και πως οι υπόλοιποι είναι οι αυλικοί του.

Είναι γενναιόδωρος αλλά δε σημαίνει ότι το κάνει δίχως κάποιο όφελος. Πιο πιθανό είναι να είναι δοτικός και γενναιόδωρος, έτσι ώστε να έχει εξασφαλίσει κάποια επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον του.

Αλαζονεία

Νομίζει αρκετές φορές ότι είναι ο καλύτερος και ο ανώτερος σε σχέση με τους άλλους. Τα ζώδια που μπορούν να τον κάνουν να νιώσει ότι δεν είναι αυτά που εκείνος νομίζει πως είναι, είναι ο Καρκίνος και ο Σκορπιός. Και αυτό γιατί το στοιχείο του νερού που έχουν αυτά τα ζώδια τα κάνει πολύ χειριστικά με αποτέλεσμα να πείθουν μέχρι και τον Κριό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr