Μπορεί στο άκουσμα της κατάργησης των χριστουγεννιάτικων αστεριών από τους δρόμους της Αθήνας, οι περισσότεροι κάτοικοι του κέντρου να χάρηκαν μιας και τα είχαμε βαρεθεί τόσα χρόνια, αλλά μόλις είδαν τα αποτελέσματα η γκρίνια δεν άρχισε να ξεκινήσει.

Φαίνεται πως ο μίνιμαλ στολισμός με μπλε λάμπες στην Βασ, Σοφίας όχι μόνο δεν άρεσε στους περισσότερους, αλλά θύμισε μέχρι και τις… λάμπες κρεοπωλείου.

Ειδικότερα υπήρξαν εκείνοι που ανέφεραν πως ο στολισμός δεν είναι άσχημος, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα Χριστούγεννα, ενώ άλλοι παραδέχτηκαν πως είναι εντελώς δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα.

Μάλιστα η σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως τη Βαρκελώνη ήταν αναπόφευκτος.

Βέβαια το σωστό είναι να μην βγάζουμε γενικά συμπεράσματα με το «καλημέρα» , καθώς θα φωταγωγηθούν κι άλλοι δρόμοι τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακογιάννης ανέθεσε τον  στολισμό της Αθήνας, για τα φετινά Χριστούγεννα, σε 19 ιδρύματα, φορείς, εταιρείες, σωματεία, τα οποία έσπευσαν να «υιοθετήσουν» κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και να αναλάβουν τον φωτισμό τους.

Στόχος του δημάρχου είναι τα Χριστούγεννα του 2019 και το πέρασμα στο 2020 να είναι πιο λαμπερά από ποτέ.

Η γκρίνια δεν άργησε στο Twitter

  • Με αέρα κρεοπωλείου στο Καρπενήσι ο στολισμός της Αθήνας από το νέο δήμαρχο. Τουλάχιστον δεν θα κυκλοφορούν μύγες και κουνούπια
  • Δεν ξέρω αν φταίει ο στολισμός του σταθμού Συντάγματος Αλλά ένα Τζέιμσον το έπινα τώρα.
  • Αυτό εδώ τώρα είναι χριστουγεννιάτικος στολισμός…??? ΕΛΕΟΣ….!!

https://twitter.com/_antifatikos_/status/1202541748448374784

https://twitter.com/kata_kaimeni/status/1202473113226825728

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr