Τα παιδιά-θαύματα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ δεν παίζουν μόνο σε «χαριτωμένους» ρόλους.

Τα θρίλερ και οι ταινίες τρόμου, είναι τα είδη του κινηματογράφου που μπορούν να αναδείξουν το υποκριτικό ταλέντο των μικρών και φιλόδοξων ηθοποιών.

Και ορισμένα από αυτά έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά και στο κινηματογραφικό πανί και στο υποσυνειδητό μας…

Daveigh Chase – The Ring

Η Daveigh Chase είχε ήδη μεγάλη εμπειρία ως ηθοποιός πριν παίξει τη Samara στην ταινία του 2002 The Ring, ωστόσο αυτός ήταν ο ρόλος που την έκανε γνωστή.

Η Chase παραμένει ηθοποιός και έπαιξε στη σειρά του HBO «Big Love» το 2006 αλλά και σε διάφορες ταινίες χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα κυνηγάει και καριέρα στο τραγούδι.

Linda Blair – The Exorsist

Μετά την εμβληματική ταινία Ο Εξορκιστής, έπαιξε στο sequel του 1977 αλλά και σε διάφορα άλλα horror movies της δεκαετίας του’80.

Η Linda Blair παίζει ακόμα αραιά και πού, αλλά κυρίως έχει αφοσιωθεί στη φιλοζωική οργάνωση «The Linda Blair World Heart Foundation» που η ίδια δημιούργησε.

Isabelle Furman – Orphan

H Isabelle Furman έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Masters of Sex και υποδύθηκε την Clove στο Hunger Games.

Θα τη δούμε επίσης σε δύο νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Haley Hoel Osment – The Sixth Sense

Συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ενώ παράλληλα δανείζει τη φωνή του και σε πολλά video games.

Lisa και Louise Burns – The Shining

Και οι δύο μετά τη «Λάμψη» εγκατέλειψαν την υποκριτική και τα ίχνη τους χάθηκαν. Ωστόσο επανεμφανίστηκαν με τη συμμετοχή τους στη σειρά του VH1 «Where Are They Now» και σε μία προβολή της ταινίας του Stanley Kubrick «Dr. Strangelove».

Miko Hughes – Pet Sematary

Ο Miko Hughes κάνει guest εμφανίσεις σε διάφορες σειρές, εργάζεται και ως μουσικός, ενώ έχει σκηνοθετήσει κάποιο μέρος της ταινίας τρόμου Chilling Visions: 5 Senses of Fear.

Dannielle Harris – Halloween

Η Dannielle Harris υποδύθηκε την Jamie Lloyd στα Halloween 4 και 5.

Διατήρησε επαφή με την τηλεόραση ενώ επίσης τραγουδάει.

Επέστρεψε στις ταινίες τρόμου το 198 με την ταινία Urban Legend και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με θρίλερ ενώ έχει υπογράψει και την σκηνοθεσία της ταινίας Among Friends.

Kyle Richards – Halloween

H Kyle Richards έμπλεξε από νωρίς με τα θρίλερ. Ηταν η Angie στο Eaten Alive του 1977, η Debbie στο The Car, και η Lindsey Wallace στο αριστούργημα του Jon Carpenter, Halloween.

Παραμένει ηθοποιός και έχει πάρει μέρος στο The Real Housewives of Beverly Hills.

Alex Vincent – Child’s Play

O Vincent έπαιξε στις δύο πρώτες ταινίες Child’s Play και αντικαταστάθηκε στην τρίτη.

Εμεινε εκτός χώρου από το 1994 έως το 2007 και είπε πως αποφάσισε να μείνει μακρυά από τα κινηματογραφικά πλατό λόγω μιας κακής εμπειρίας στην ταινία My Family Treasure.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει επανέλθει συμμετέχοντας σε πολλές ταινίες θρίλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=6cS2RFvKHhU

Harvey Stephens – The Omen

Μετά το Omen ο Harvey Stephens έπαιξε σε μία τηλεταινία και μετά εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε για το remake του The Omen το 2006, όπου είχε ένα cameo ως ρεπόρτερ.

Πλέον έχει καριέρα στον χώρο των οικονομικών.

A. Michel Baldwin – Phantasm

O A. Michel Baldwin ανά διαστήματα εγκατέλειπε την υποκριτική, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα.

Μια από αυτές τις εμπειρίες, ήταν να γνωρίσει έναν ινδό γκουρού ο οποίος τον μύησε στον μυστικισμό της Ανατολής, με τον οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά μπορεί να τον πετύχετε και σε κανένα θρίλερ.

Stephen Dorff – The Gate

Ο Dorff έχει παίξει στα Blade, Feardotcom, Alone in the Dark και Botched, στη σειρά True Detective και θα τον δούμε στο Deputy το 2020. Επίσης είναι εκπρόσωπος της εταιρείας Blu Electronic Cigareetes.

Γράψτε το σχόλιό σας