Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας αποκάλυψε πολλές πιπεράτες συνήθειες του…

https://www.instagram.com/p/2TBHb8pSx2/

Τι έκανε την περίοδο της έξαρσης του AIDS;

«Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο. Η στύση είναι περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις, όταν τη χρειάζεσαι δεν προκύπτει και όταν προκύπτει δεν έχεις κανέναν να τη μοιραστείς», είπε με ειλικρίνεια ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Έχει δοκιμάσει ναρκωτικά;

«Δοκίμασα ναρκωτικά αλλά με μέτρο. Τους έλεγα «εγώ πάω για άλλα». Δεν με ενδιέφερε να κολλήσω» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η διαθήκη του

«Η διαθήκη μου θα έχει μέσα αέρα κοπανιστό! Δεν έχει μείνει τίποτα! Δεν θα βρουν απολύτως τίποτα. Θα είναι αυτό που περίμενες να… αλλά δεν…», είπε αστειευόμενος ο δημοφιλής ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας.

Λένε πως είμαι εκκεντρικός;

«Μ΄αρέσει για να κρατάω τις αποστάσεις. Εχω μια σταθερή. Δεν θέλω να έχω σχέση με το σύνολο των ανθρώπων. Εχω σνομπάρει σκόπιμα κάποια πράγματα. Θέλω μόνος μου να σπάσω τα μούτρα μου ή να απογειωθώ. Τώρα πια αισθάνομαι σαν κοσμοκαλόγερος κι ας συμμετέχω στα κοινωνικά. Σ΄αυτή την εποχή που ζούμε, λίγο η κρίση, λίγο η γενικότερη παθογένεια, λίγο η πανεθνική μεγαλχολία, έχουν εισχωρήσει και στην πολιτική και στην τέχνη, κατά φαντασίαν υγιείς. Δεν συμφωνείς;» είχε αποκαλύψει ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο