Ο Γιάγια Τουρέ πήρε θέση για τα συνεχή κρούσματα ρατσισμού στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι είναι μια πραγματική ντροπή. Παράλληλα ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού άφησε σαφείς αιχμές κατά της FIFA και της στάσης της αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται το φαινόμενο αυτό στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στo γαλλικό πρακτορείο […]

Ο Γιάγια Τουρέ πήρε θέση για τα συνεχή κρούσματα ρατσισμού στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι είναι μια πραγματική ντροπή.

Παράλληλα ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού άφησε σαφείς αιχμές κατά της FIFA και της στάσης της αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται το φαινόμενο αυτό στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στo γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τουρέ:

«Νομίζω ότι είναι μια πραγματική ντροπή, μιλάνε πάντα γι αυτό, μπλα, μπλα μπλα… και τι συμβαίνει; Τίποτα δεν αλλάζει! Για τους ανθρώπους της FIFA δεν φαίνεται να έχει σημασία ως θέμα, μιλούν γι ‘αυτό, αλλά τα πάντα συνεχίζουν να είναι όπως πάντα. Είναι σίγουρα ανησυχητικό, γιατί είναι ένα ζήτημα που μου προκαλεί πολύ πόνο».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr