Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε την αυτοκριτική του για το κακό του ξεκίνημα στην σεζόν τονίζοντας ότι ο τραυματισμός του είναι μια ευκαιρία για να ξεκουράσει το μυαλό του και να βελτιωθεί.

Με διάθεση αυτοκριτικής μίλησε στο PAOK TV ο Φερνάντο Βαρέλα αναγνωρίζοντας πως δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην σεζόν. Ο κεντρικός αμυντικός του Δικαφάλου επισήμανε πως ο τραυματισμός του ήρθε στην… κατάλληλη στιγμή ώστε να ξεκουράσει το μυαλό του και να γυρίσει βελτιωμένος.

Αναλυτικά:

«Τώρα που έχει έρθει αυτός ο τραυματισμός, μπορώ να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος και το στυλ που αγωνιζόμουν έως τώρα στη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουράσω το μυαλό μου, να αντιληφθώ τα λάθη μου όταν πηγαίνω σπίτι, να βελτιωθώ και να επιστρέψω καλύτερος.

Όταν είσαι σε καλή κατάσταση ένας τραυματισμός είναι μία άτυχη στιγμή, αλλά όταν δεν είσαι στην επιθυμητή κατάσταση γιατί να μην πεις ότι τουλάχιστον ο τραυματισμός ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ξέρω το αγωνιστικό μου στυλ, ξέρω ότι δεν παίζω τόσο καλά από την αρχή της σεζόν έως τώρα. Ίσως, δεν ξέρω, ο Θεός, μου έστειλε αυτόν τον τραυματισμό για να σκεφτώ, να ξεκουραστώ, να δω τους αγώνες μου και να τους μελετήσω, να μάθω τι έκανα λάθος και να επιστρέψω καλύτερος στα παιχνίδια που έρχονται.

Νιώθω καλά και όχι άσχημα για αυτό τον τραυματισμό που μου ήρθε.

Φυσιολογικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα, να παίζω καλά, αλλά στο δικό μου το μυαλό είπα «γιατί να σκεφτώ άσχημα για αυτό τον τραυματισμό και να είμαι εκνευρισμένος με εμένα», είπα «αυτό συνέβη, τώρα έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να ηρεμήσει το μυαλό σου και να επιστρέψεις πιο δυνατός».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr