Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαίρη Κατράντζου εξηγεί γιατί επέλεξε τον Ναό του Ποσειδώνα για το show της

Η Μαίρη Κατράντζου εξηγεί γιατί επέλεξε τον Ναό του Ποσειδώνα για το show της

Περίπου δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι η Μαίρη Κατράντζου να παρουσιάσει την νέα συλλογή της για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020.

Περίπου δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι η Μαίρη Κατράντζου να παρουσιάσει την νέα συλλογή της για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020, την πρώτη επί ελληνικού εδάφους.

Η παρουσίαση της νέας της συλλογής θα γίνει στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ένας αρχαιολογικός χώρος θα φιλοξενήσει μία τέτοια εκδήλωση. Για την επίδειξη μόδας μίλησε μάλιστα και η ίδια η σχεδιάστρια σε συνέντευξη της στο Harpers Bazzar.

Τι αναφέρει η Κατράντζου

«Ολοι με συμβούλευαν να μην το κάνω, μιας και γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει κατά καιρούς αιτήσεις για χρήση του χώρου που είχαν απορριφθεί από το (ΚΑΣ) Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε η Κατράντζου σε συνέντευξή της στο περιοδικό και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά αισθανόμασταν ότι οι προσπάθειές μας άξιζαν τον κόπο. Ήθελα να βρω ένα μνημείο που να συνδέει όλα τα στοιχεία. Όταν επισκέφθηκα το Ναό του Ποσειδώνα για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια, ήταν το μοναδικό μνημείο που συνάντησα στον κόσμο, όπου αισθάνθηκα τόσο κοντά στον ουρανό, τη γη και τη θάλασσα. Υπάρχει μια ακατέργαστη ενέργεια σ’ αυτή την τοποθεσία» τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως η έγκριση για την παραχώρηση του μνημείου δόθηκε τον περασμένο Ιούλιο από το ΚΑΣ μετά από αίτημα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» καθώς ο σκοπός της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024