Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν το παιχνίδι με την Τουλούζ, καθώς οι πρωταθλητές μπορεί να πήραν τη νίκη με 4-0 απέναντι στην ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά είδαν τους Μπαπέ και Καβάνι να αποχωρούν με τραυματισμούς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στην αρχή του παιχνιδιού και στο 14’ άφησε τη θέση του στον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος, ωστόσο, σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Παρί και εξελίχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Στο 50’ με γκολάρα έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 75’ έκανε το 3-0. Ενδιάμεσα στο 55’ ο Γκονσάλβες σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαρκίνιος στο 83’.

Οσον αφορά στον Μπαπέ, ο Γάλλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 66’. Οι τραυματισμοί των δύο σούπερ σταρ προκάλεσαν ανησυχία στις τάξεις της Παρί, η οποία με το τρίποντο που πήρε απόψε έφτασε τους 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουλούρης ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 60’ όταν αντικαταστάθηκε από τον Λέγια.