Την ήττα γνώρισε στο τουρνουά της Ουάσιγκτον το δίδυμο Τσιτσιπά/ Κύργιου από τους Κολομβιανούς Καμπάλ/ Φάρα με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 10-5). Οι νικητές του Γουίμπλεντον χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από μία ώρα για να κερδίσουν τους Τσιτσιπά/ Κύργιο.

Στο πρώτο σετ Καμπάλ και Φάρα έκαναν νωρίς το μπρέικ και προηγήθηκαν με 3-0. Έκτοτε δεν απειλήθηκαν και κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς με τον Κύργιο αντέδρασαν στη συνέχεια και κάνοντας το μπρέικ προηγήθηκαν με 4-2 στο δεύτερο σετ. Κατέκτησαν τα γκέιμς που σέρβιραν και οδήγησαν το ματς στο σούπερ tie break.

Οι έμπειροι Κολομβιανοί στο τελευταίο σετ του ματς προηγήθηκαν με 4-1 και τελικά κατέκτησαν το σετ με 10-5, παίρνοντας και την νίκη- πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τσιτσιπάς και Κύργιος επικεντρώνονται πλέον στα παιχνίδια τους στα μονά. Ο Κύργιος αγωνίζεται ξημερώματα Τετάρτης με τον Κβιατκόφσκι για τον πρώτο γύρο του τουρνουά, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Αμερικανό Τόμι Πολ βράδυ Τετάρτης ή ξημερώματα Πέμπτης για τον δέυτερο γύρο.