Κίνηση που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε από την βασίλισσα της ποπ προκάλεσε τον έντονο σχολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

Στον απόηχο της Eurovision, το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλες οι λεπτομέρειες της βραδιάς του διαγωνισμού και φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η εμφάνιση της Madonna,  ένα από τα highlights της βραδιάς.

Αν και βασίλισσα της ποπ καθόλου δεν ενθουσίασε με την εμφάνισή της ενώ οι κριτικές από τους θεατές κυμαίνονται στα σχόλια: «Αμήχανη, αδιάφορη εμφάνιση» ενώ ορισμένοι χαρακτήρισαν την ίδια ως «παράφωνη».

Η αλήθεια είναι πως η βασίλισσα της ποπ έχει τραγουδήσει πολύ καλύτερα αλλά όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να ξεγελάσει κανέναν με το… μικρό της τέχνασμα.

Η ίδια συγκεκριμένα, πήρε το video της performance της στην Eurovision και αφού επεξεργάστηκε την φωνή της, το ανέβασε στη συνέχεια στο κανάλι της στο Youtube.

Το video της Madonna:

To original video από τον Διαγωνισμό της Eurovision:

Πολλοί κάνουν λόγο για «τέλος εποχής» για την τραγουδίστρια, χωρίς η ίδια να έχει κάνει κάποια δήλωση ούτε για την performace αλλά ούτε και για το μικρό της τρικ.