Ο Βρετανός δημιουργός ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφος, Λούι Θερού (Louis Theroux) αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ, περιγράφοντας την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ως «μεταφορικά κρατούμενη».

Σε συνέντευξή του στο AP, ο Βρετανός σκηνοθέτης είπε: «Θα έκανα μια ταινία μαζί της σε αυτήν την επιχρυσωμένη φυλακή, στην οποία κατοικεί».

Υπάρχει ένα θέμα όπως «θα μπορούσε να ξέρει τι υπογράφει;».

«Μήπως πίστευε ότι παντρεύεται έναν δισεκατομμυριούχο, για τον οποίο σκέφτηκε ότι ήταν ίσως αρκετά αστείος και ενδιαφέρων; Ίσως δεν ήταν εμφανισιακά ελκυστικός, αλλά μπορούσε να της προσφέρει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, να τη συστήσει σε έναν κόσμο που ήταν ενδιαφέρων;» δήλωσε.

Ο Θερού, του οποίου το τελευταίο ντοκιμαντέρ, «Mothers on the Edge» είναι μια ματιά μέσα σε δύο ψυχιατρικές μονάδες για μητέρες με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, πρόσθεσε: «Και τώρα, [η Μελάνια] είναι φυλακισμένη -μιλάω υποθετικά γιατί δεν ξέρουμε πραγματικά, εμείς ή ξέρουμε;- αλλά είναι μεταφορικά κρατούμενη αυτού του τρόπου ζωής».

Ο Λούι Θερού δήλωσε επίσης ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει μια ταινία για τον ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ. «Είναι υπό κράτηση, κατά πάσα πιθανότητα, και δεν δίνει συνεντεύξεις» είπε. «Δεν είναι μεγάλη προσωπικότητα, από τα μικρά ψήγματα που έχω δει. Μιλά πάντα τεκμηριωμένα και προσεκτικά» ανέφερε ο Βρετανός σκηνοθέτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο