Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ «έλιωσαν» το Instagram

Τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ «έλιωσαν» το Instagram

Με τρεις φωτογραφίες από τον φακό της Κέιτ Μίντλετον, γιόρτασε το παλάτι του Κένσινγκτον τα τέταρτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Με τρεις φωτογραφίες από τον φακό της Κέιτ Μίντλετον, γιόρτασε το παλάτι του Κένσινγκτον τα τέταρτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η μοναχοκόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ κλείνει τα τέσσερα και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες της.

Η πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή Σάρλοτ, στη μία φωτογραφία ποζάρει καθισμένη στο γκαζόν του παλατιού, ενώ στις άλλες δύο ενώ παίζει στο εξοχικό των Κέιμπριτζ, το Anmer Hall στο Σάντριγχαμ.

Στην πρώτη φωτογραφία, είναι πιο σοβαρή φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα, ενώ στις άλλες δύο ξεκαρδίζεται και παίζει όπως κάθε κοριτσάκι της ηλικίας της.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ αναμένεται σήμερα να κόψει γενέθλια τούρτα στο σχολείο της, το νηπιαγωγείο Willcocks Nursery, κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ από Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει να φοιτά στο σχολείο, πιθανότατο στο ίδιο με τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ, το Thomas’s Battersea.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ ήταν πριν το Πάσχα, όταν οι παπαράτσι «συνέλαβαν» όλη την οικογένεια των Κέιμπριτζ σε βόλτα με την εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά της Ζάρα Τίνταλ, ενώ η επόμενη φορά που αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση είναι στο Trooping the Colour τον Ιούνιο.

View this post on Instagram

Happy 4th Birthday Princess Charlotte!!! Slide to enjoy these photos of the Duchess of Cambridge holding and playing with Princess Charlotte when she was but a baby! I absolutely love Kate’s white dress here! She’s wearing white around kids, what a risky game to play!!!! If you continue sliding, you can see the three new pictures that @kensingtonroyal released for Princess Charlotte’s Birthday, taken by Kate herself! Write down below what you think about Kate’s constant photography and these sweet moments with Princess Lottie!! #Kate #Catherine #CatherineMiddleton #KateMiddleton #HRHKateMiddleton #HRHDuchessofCambridge #Duchess #DuchessofCambridge #KensingtonPalace #HRHPrinceWilliam #PrinceWilliam #DukeofCambridge #TheCambridges #HRHPrinceGeorge #PrinceGeorge #HRHPrincessCharlotte #PrincessCharlotte #PrinceLouis #HRHPrinceHarry #MeghanMarkle #MsMeghanMarkle #QueenElizabeth

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton.closet) on

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ που δημοσιεύτηκαν στα social media από το παλάτι του Κένσινγκτον:

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024