Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης και αναζητά βοήθεια για τα θέματα ψυχικής υγείας που έχει.

Πηγές του αμερικανικού People έλεγαν ότι ο τραγουδιστής έχει απευθυνθεί σε ειδικούς για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει: «Θέλει να είναι ο καλύτερος σύζυγος για την Χάιλι. Είναι δύσκολο να έχεις τα θέματά σου όταν είσαι single, πόσο μάλλον όταν είσαι παντρεμένος, έχεις να σκεφτείς την ευτυχία δυο ανθρώπων», συνεχίζει η πηγή του περιοδικού.

Στο πλευρό του Τζάστιν, που σήμερα είναι 25 ετών αλλά ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος όταν ήταν μόλις 12 ετών, βρίσκεται η οικογένειά του και η σύζυγός του.

«Απλά ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους, ελπίζω αυτό που περνάω να ηχεί σε εσάς παιδιά. Δίνω την δική μου μάχη. Έχω το αίσθημα της αποσύνδεσης και νιώθω περίεργα… Δεν ανησυχώ γιατί πάντα αναπηδώ πίσω… απλώς ήθελα να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας είναι πολύτιμες… Ευχαριστώ! Είναι η πιο ανθρώπινη εποχή που έχω ζήσει ποτέ…» έγραψε σε ανάρτησή του ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο