Η βασίλισσα Αννα της Μεγάλης Βρετανίας έχει το μυαλό έφηβης, 17 κατοικίδια κουνέλια, τα οποία συμβολίζουν τα 17 παιδιά που έχει χάσει, και προχωρημένη ποδάγρα, σε σημείο που πλέον δεν μπορεί να περπατήσει.

Η Σάρα Τσέρτσιλ, η σύμβουλος που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, είναι σταθερή και αποτελεσματική – μια αποφασιστική παρουσία ικανή να θυσιαστεί για την ηγεμόνα της. Η σχέση τους μοιάζει αδιατάρακτη, μέχρι να εμφανιστεί στο προσκήνιο η Αμπιγκέιλ Μάσαμ, έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κερδίσει την εύνοια της βασίλισσας.

Γυναίκες όλες τους, δυναμικές αλλά συγχρόνως αδύναμες, σκληρές αλλά και εύθραυστες, μελαγχολικές αλλά με χιούμορ. Αποτελούν το σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου στην «Ευνοούμενη», τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία του, η οποία τον οδήγησε στα Οσκαρ κερδίζοντας υποψηφιότητες σε 10 κατηγορίες.

Στο BHMAgazino ο Γιάννης Ζουμπουλάκης παρουσιάζει σε τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις τις τρεις υποψήφιες για Οσκαρ πρωταγωνίστριες της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Τhe Favourite». Πρόκειται για τις Ολίβια Κόλμαν, Εμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις, οι οποίες αφηγούνται αποκλειστικά  την εμπειρία τους στα γυρίσματα της «Ευνοούμενης».

Πως σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος;

Τι μπορεί να λέει στους ηθοποιούς του σε ένα σετ;

Φωνάζει ή ψιθυρίζει;

Ποιες είναι οι δυσκολίες στις ταινίες εποχής;

Ποια η αξία των πολυδιάστατων ηρωίδων;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο