Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Λαγούδη : Νέα στοιχεία για το θάνατό της

Ειρήνη Λαγούδη : Νέα στοιχεία για το θάνατό της

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο όχημα της σε ένα απόμερο μέρος κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ένα ακόμα στοιχείο για τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, αποδεικνύοντας πως όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Ταουξής, έκανε μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη στο STAR τονίζοντας ότι μέλος της ερευνητικής του ομάδας, ο Ίωνας Κωνσταντίνου, ανακάλυψε ότι ο καθρέφτης από το αμάξι της Ειρήνης είχε σπάσει από τη θερμοκρασία και είχε πέσει κάτω. Τα κομμάτια από τον καθρέφτη βρέθηκαν στο πατάκι του συνοδηγού, κάτω από το μπετόνι με τα καύσιμα.

Ο κ. Τσούκαλης σημείωσε ότι ο καθρέφτης έχει πάντα μια κλίση προς τη μεριά του οδηγού και είναι περίεργο που τα κομμάτια βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο όχημα της σε ένα απόμερο μέρος κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, η οικογένεια ερεύνησε την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι κάποιος τη δολοφόνησε.

Αργότερα, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε διώξεις κατ» αγνώστων, παραδεχόμενος για πρώτη φορά ότι ο θάνατος της είναι δολοφονία.  Από τότε, οι ένοχοι αναζητούνται.

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024