Ένα γκαράζ του 1946  μετατράπηκε σε εστιατόριο και καφετέρια. Ο αρχιτέκτονας Andres Jaque χρησιμοποίησε το χώρο για να δημιουργήσει ένα ανοιχτό σημείο στο δρόμο που σας προσκαλεί αμέσως. Διαθέτοντας μαρμάρινη και γυάλινη επιφάνεια, το εστιατόριο  Romola είναι κομψό αλλά και καινοτόμο.

Η χρήση των μαρμάρων είναι καταγεγραμμένη από μια σειρά τεχνολογιών που συνδέονται με αυτήν, όπως οι ενισχυτικές ίνες γυαλιού και ρητίνης. Τα αρθρωτά συστήματα τοποθέτησης καθιστούν το μάρμαρο ένα είδος «supermarble», ικανό όχι μόνο να αντιστέκεται στη συμπίεση αλλά και στην πρόσφυση. Ήταν μια μοναδική πρόκληση στον τομέα της μηχανικής, το φιλόδοξο έργο άγγιξε τα  όριά του, δημιουργώντας μια σπάνια ανεξάρτητη εγκατάσταση. Ο κεντρικός χώρος  φιλοξενεί τα τραπέζια των πελατών και επιτρέπει άλλες χρήσεις όπως το μαγείρεμα, οι οποίες έχουν οργανωθεί σε μια περιφέρεια σχήματος C γύρω από αυτήν.

Η κατασκευή από μαρμάρινες πλάκες προσαρτήθηκε στην οροφή σαν κομμάτια από τέντες, φιλτράροντας το φυσικό φως. Παστέλ-τυρκουάζ έπιπλα, βελούδινοι καναπέδες και πλούσια φυτά συμπληρώνουν το εσωτερικό. Προσφέροντας μια πραγματικά πολυτελή αίσθηση, το Romola είναι το σταυροδρόμι του σχεδιασμού, της φύσης και της τέχνης – ακριβώς στην καρδιά της Μαδρίτης.