
Αποκλείστηκε στον β’ γύρο του Όπεν της Μαδρίτης ο Τζόκοβιτς
Ακόμη ένας αποκλεισμός σοκ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Κάιλ Έντμουντ στο β γύρο του Όπεν της Μαδρίτης
Θύμα έκπληξης έπεσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Όπεν της Μαδρίτης. Ο 31 ετών Σέρβος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ πλέον βρίσκεται στο Νο 12, ηττήθηκε από τον Κάιλ Έντμουντ στο πλαίσιο του β΄ γύρου της διοργάνωσης και «αποχαιρέτησε» το τουρνουά.
Ο 23χρονος Βρετανός, ο οποίος είναι Νο 22 στον κόσμο, επιβλήθηκε του «Νόλε» με 6-3, 2-6, 6-3 και πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του, παίρνοντας παράλληλα το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά.
Εκεί ο Έντμουντ θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος είναι Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 8 στο κυρίως ταμπλό.
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
