Η διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζει ακόμη ότι «η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα»

«Πληρωμένα άτομα του υποκόσμου […] δεν είναι δυνατό ούτε να εκφοβίσουν, ούτε και να επιβάλλουν ετσιθελικά τη διαιώνιση της διαπλοκής που υπήρχε για χρόνια στο Νοσοκομείο», τονίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων σε ανακοίνωσή της σχετικά με επίθεση αγνώστου κατά του διοικητή του νοσοκομείου, Δημήτρη Παρθένη.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου υποστηρίζει ακόμη ότι «η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα» και δηλώνει ότι «η ανοδική του πορεία και η ανάπτυξή του [νοσοκομείου] θα συνεχιστούν σταθερά και κάθε λογής φασίστες και διαπλεκόμενοι, άμεσα συνδεδεμένοι με θιγόμενα οικονομικά συμφέροντα, δεν θα προκαλέσουν καμία ανάσχεση στο έργο αυτό».

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: Οι τραμπουκισμοί από ευνοημένους του προηγούμενου καθεστώτος αποτελούν για εμάς φόρο τιμής

Συγκεκριμένα, το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αναφέρει:

«Σήμερα στις 11.40 π.μ. προσήλθε στο γραφείο του Διοικητή κ. Δημητρίου Παρθένη ένας άντρας, ο οποίος δήλωσε ότι προέρχεται από το Υπουργείο Υγείας και ότι ονομάζεται «Γιάννης Παπαδόπουλος». Στη συνέχεια αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει τον Διοικητή, χωρίς όμως να δηλώσει την αιτία που το έκανε αυτό. Το άτομο αγνώστων στοιχείων έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου, το υλικό έχει δοθεί στην Αστυνομία, η οποία αναμένεται να πράξει τα δέοντα και να προβεί σύντομα στη σύλληψή του.
Είναι σαφές ότι η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα. Γεγονός επίσης αποτελεί ότι διάφορα πληρωμένα άτομα του υποκόσμου δεν είναι δυνατό ούτε να εκφοβίσουν, ούτε και να επιβάλλουν ετσιθελικά τη διαιώνιση της διαπλοκής που υπήρχε για χρόνια στο Νοσοκομείο.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων δηλώνει ότι η ανοδική του πορεία και η ανάπτυξή του θα συνεχιστούν σταθερά και κάθε λογής φασίστες και διαπλεκόμενοι, άμεσα συνδεδεμένοι με θιγόμενα οικονομικά συμφέροντα, δεν θα προκαλέσουν καμία ανάσχεση στο έργο αυτό».

Την επίθεση καταδικάζουν οι γιατροί του νοσοκομείου

Την επίθεση στον Δημήτρη Παρθένη καταδικάζουν ομόφωνα και οι γιατροί του νοσοκομείου σε ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της Ένωσής τους, κάνουν λόγο για «παντελή έλλειψη προστασίας στο χώρο εργασίας», ενώ ζητούν από τη διοίκηση να κατονομάσει άμεσα «τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την επίθεση».

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ. καταδικάζει ομόφωνα την μαφιόζικου τύπου επίθεση στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν ανεχόμαστε τραμπουκισμούς οποιουδήποτε είδους και προέλευσης μέσα και έξω από το χώρο δουλειάς μας.
Το συμβάν αυτό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την παντελή έλλειψη προστασίας στο χώρο εργασίας μας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο δέχονται επίθεση (λεκτική ή σωματική) όπως συχνά συμβαίνει στο τμήμα επειγόντων ή στα ιατρεία.
Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά τη θέση μας για την αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού φύλαξης στο Νοσοκομείο.
Σε σχέση με τις καταγγελίες της Διοίκησης για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την επίθεση, ζητάμε να κατονομαστούν άμεσα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr