Όλος ο επιστημονικός πλανήτης -και όχι μόνο- μιλάει από την Τρίτη για το Falcon Heavy. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι… οι συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι «βλέπουν» UFO στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, την Τρίτη η αμερικανική ιδιωτική διαστημική εταιρεία SpaceX του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ εκτόξευσε με επιτυχία τον πύραυλο βαρέων βαρών Falcon Heavy, τον πιο μεγάλο και ισχυρό αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Στην παρθενική πτήση του ο πύραυλος μεταφέρει στο εσωτερικό του ένα κόκκινο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο Tesla Roadster, που κατασκευάζει η αυτοκινητοβιομηχανία του Μασκ.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να γραφτεί ιστορία. Όμως όχι. Κάποιοι θα στάθηκαν σε ένα μαύρο σημάδι που περνάει από πίσω από τον πύραυλο στο βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι που δηλώνουν σίγουροι για την ύπαρξη του UFO.

Μάλιστα ορισμένοι το πάνε ακόμα παρακάτω, αφού σύμφωνα με τη Daily Star, δηλώνουν ότι υπήρξε προσπάθεια απόκρυψης, αφού… κάποιοι δεν θέλουν να γνωρίζουμε…

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο