Στα πλέι οφ οι ασταμάτητοι Σέλτικς, παλεύουν για μία θέση Νετς και Πέισερς
Με πέντε παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν 95-93 των Τορόντο Ράπτορς, πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους και στον 1ο γύρο των πλέι οφ στο ΝΒΑ, θ΄αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Παράλληλα, ο Σι Τζέι Μάιλς με 25 πόντους οδήγησε τους Ιντιάνα Πέισερς στην νίκη με 99-95 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ οι Κλιπερς με πρωταγωνιστή τον Κρις Πολ που σημείωσε 22 πόντους, νίκησαν άνετα στο Φοίνιξ με 112-101.
Με πέντε παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν 95-93 των Τορόντο Ράπτορς, πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους και στον 1ο γύρο των πλέι οφ στο ΝΒΑ, θ΄αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Πρώτοι σκόρερ των νικητών, ήταν οι Τέρνερ και Μπράντλεϊ με 14 πόντους έκαστος, ενώ από τους Ράπτορς, ξεχώρισαν οι Λόουρι και Ουίλιαμς με 16 πόντους ο καθένας.
Παράλληλα, ο Σι Τζέι Μάιλς με 25 πόντους οδήγησε τους Ιντιάνα Πέισερς στην νίκη με 99-95 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και έμειναν στην 8η θέση της Ανατολής που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, για το οποίο θα δώσουν μάχη με τους Μπλούκλιν Νετς.
Οι Κλιπερς με πρωταγωνιστή τον Κρις Πολ που σημείωσε 22 πόντους, νίκησαν άνετα στο Φοίνιξ με 112-101.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Βοστόνη-Τορόντο 95-93
Ιντιάνα-Ουάσινγκτον 99-95 (παρ.)
Φοίνιξ-ΛΑ Κλίπερς 101-112
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
