Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πληκτρολόγιο, θήκη και στήριγμα σε iPad και iPad mini από την Logitech

Πληκτρολόγιο, θήκη και στήριγμα σε iPad και iPad mini από την Logitech

Η Logitech πρόσθεσε στην γκάμα των αξεσουάρ που διαθέτει για την δημοφιλή ταμπλέτα της Apple δύο νέα πληκτρολόγια που καλύπτουν την ανάγκη για θήκη και στήριγμα του iPad αλλά και του iPad mini. Τα νέα Logitech Keyboard Folio ...μαγνητίζονται από το iPad/iPad mini ώστε να το προστατεύσουν περισσότερο κατά την μεταφορά, παρέχουν στήριγμα σε δύο θέσεις και προκαλούν την εκκίνηση και την παύση λειτουργίας του καθώς η θήκη ανοίγει ή κλείνει αντίστοιχα.

Η Logitech πρόσθεσε στην γκάμα των αξεσουάρ που διαθέτει για την δημοφιλή ταμπλέτα της Apple δύο νέα πληκτρολόγια που καλύπτουν την ανάγκη για θήκη και στήριγμα του iPad αλλά και του iPad mini. Τα νέα Logitech Keyboard Folio …μαγνητίζονται από το iPad/iPad mini ώστε να το προστατεύσουν περισσότερο κατά την μεταφορά, παρέχουν στήριγμα σε δύο θέσεις και προκαλούν την εκκίνηση και την παύση λειτουργίας του καθώς η θήκη ανοίγει ή κλείνει αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η Logitech παρουσίασε το Logitech Keyboard Folio και το Logitech Keyboard Folio mini, έτσι σχεδιασμένα ώστε και να προστατεύουν την ταμπλέτα με την οθόνη της και να την κολακεύουν αισθητικά, καθώς καλύπτονται από ιδιαίτερα υφάσματα, σε ποικιλία χρωμάτων, που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ του καθενός.

«Ο στόχος μας με το νέο Logitech Keyboard Folio ήταν να εξελίξουμε την εμπειρία πληκτρολόγησης του καλύμματος-πληκτρολογίου Logitech Ultrathin (που ήδη είχε βραβευθεί για τη λειτουργικότητα του), προσθέτοντας ένα έξτρα στρώμα προστασίας» εξήγησε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης για περιφερειακά ταμπλέτας της Logitech. «Για να πάμε όμως ακόμη ένα βήμα πιο μακριά, συνδυάσαμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στην κατασκευή πληκτρολογίων με υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να προσφέρουμε ακριβώς εκείνη την εξεζητημένη αίσθηση στην λειτουργικότητα και προστασία, που οι χρήστες θέλουν και απαιτούν για τις ταμπλέτες τους».

Το Logitech Keyboard Folio συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth και προσφέρει την αίσθηση της χρήσης τυπικών πλήκτρων κανονικού μεγέθους (μαζί με ειδικά πλήκτρα συντόμευσης για ειδικές λειτουργίες του iPad), βοηθώντας το χρήστη του να ξεπεράσει τους περιορισμούς της πληκτρολόγησης σε μια οθόνη αφής.

H Logitech, στα νέα μοντέλα της, πέτυχε να παντρέψει την αισθητική με την πρακτικότητα, συνδυάζοντας εξελιγμένα υλικά κατασκευής με μια σχεδίαση με καθαρές γραμμές, σε βιομηχανικό look. Έτσι ικανοποιούνται και οι δύο ανάγκες του μοντέρνου χρήστη, να έχει στη διάθεσή του ένα προϊόν που ταιριάζει με το στιλ του, αλλά και να προστατεύει αποτελεσματικά την ταμπλέτα του.

Ειδικά στο θέμα της προστασίας και της λειτουργικότητας, η Logitech έκανε ακόμη ένα βήμα εξέλιξης, ενσωματώνοντας μαγνητικά κλιπ ασφάλισης ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα να πάθει ζημιά η ταμπλέτα όταν την μεταφέρουμε.

Επίσης, υπάρχει στήριγμα δύο θέσεων, ώστε να απολαμβάνουμε την θέαση του iPad ή του iPad mini μας στην ιδανική γωνία.

Τέλος, το Logitech Keyboard Folio διαθέτει λειτουργία άμεσης έναρξης και παύσης της ταμπλέτας, όταν αντίστοιχα το ανοίγουμε ή το κλείνουμε, συντηρώντας έτσι την διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

Το Logitech Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Αντίστοιχα το Logitech Keyboard Folio mini αναμένεται τον Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99.

Το Keyboard Folio για iPad θα έρθει στην ελληνική αγορά σε δύο χρώματα, carbon black και fantasy pink.

To Keyboard Folio για iPad mini θα διατεθεί επίσης σε δύο χρώματα, mystic blue & sunflower yellow.

In.gr Τεχνολογία

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024