57

Με κοινό στόχο το θέαμα θα παραταχθούν στη ρεβάνς της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου UEFA ο Ηρακλής και η Καϊζερσλάουτερν, στο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της γερμανικής ομάδας, όπως επισήμαναν οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Κυράστας και Αντρέας Μπρέμε.

Η ήττα του «γηραιού» στη Θεσσαλονίκη με 3-1 στο πρώτο ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους «κυανόλευκους» για να κυνηγήσουν την πρόκριση, αλλά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


«Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στους θεατές, αλλά και στους ομογενείς, και όχι να παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Κέρδος για εμάς θα είναι η εμπειρία. Μας ενδιαφέρει περισσότερο η συνάντηση του Πρωταθλήματος με τον Αρη που θα γίνει την Κυριακή» τόνισε ο Γιάννης Κυράστας.


Από την πλευρά του, ο τεχνικός της «Λάουτερν» Αντρέας Μπρέμε ζήτησε από τους παίκτες του τα εξής: «Πρέπει να μπούμε στο γήπεδό μας σαν να έχουμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι. Δεν πρέπει σε καμία στιγμή να επαναπαυτούμε στο 1-3, γιατί θα είμαστε χαμένοι».




Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ