Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Δευτέρα στην τηλεόραση: τα highlights

Μ. Δευτέρα στην τηλεόραση: τα highlights

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου 18:00 QUIZDOM THE SHOW – Εβδομάδα τελικών – ALPHA Ο τελικός των τελικών! Η μάχη των μαχών! Δέκα παιχνίδια, έντεκα παίκτες, ένας νικητής, 30.000 ευρώ! Από τη Μ.Δευτέρα και κάθε μέρα μέχρι και το Μ.Σάββατο 15 Απριλίου, παρακολουθούμε την εβδομάδα των τελικών του «Quizdom The Show». Μπορεί η ημέρα και […]

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου

18:00 QUIZDOM THE SHOW – Εβδομάδα τελικών ALPHA

Ο τελικός των τελικών! Η μάχη των μαχών! Δέκα παιχνίδια, έντεκα παίκτες, ένας νικητής, 30.000 ευρώ!
Από τη Μ.Δευτέρα και κάθε μέρα μέχρι και το Μ.Σάββατο 15 Απριλίου, παρακολουθούμε την εβδομάδα των τελικών του «Quizdom The Show». Μπορεί η ημέρα και ώρα προβολής του παιχνιδιού να αλλάζουν την εβδομάδα των τελικών, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά: ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (δεκαέξι), αλλά και οι κατηγορίες.
Μετά από 25 επεισόδια, 50 παιχνίδια και 828 ερωτήσεις οι δέκα καλύτεροι παίκτες (από τους 51 που συμμετείχαν) επιστρέφουν γεμάτοι γνώσεις για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ.
Μια εβδομάδα γεμάτη γνώσεις, αγωνία και ανατροπές με οικοδεσπότη τον Λάμπρο Φισφή και έναν και μόνο στόχο, το πουγκί του «Quizdom The Show»!
Ο μεγάλος νικητής που θα παραλάβει την επιταγή των 30.000 ευρώ θα αναδειχθεί το Μ. Σάββατο, στον τελικό των τελικών. Ποιος θα καταφέρει να μείνει στη θέση του οδηγού μέχρι το τελευταίο παιχνίδι; Ποιος θα στεφθεί νικητής του «Quizdom The Show»;

21:00 CLOUD ATLAS – STAR
Σκηνοθεσία: Άντι Γουακόφσκι, Λάνα Γουακόφσκι, Τομ Τίκβερ
Παίζουν: Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζιμ Στέρτζις, Τζέιμς Ντ΄Αρσι, Σούζαν Σαράντον, Χιου Γκραντ

Ταινία επιστημονικής φαντασίας γερμανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2012. Έξι διαφορετικές ιστορίες, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, που κάθε μία έχει αντίκτυπο στην άλλη, μας αφηγούνται πως τα πάντα στη ζωή συνδέονται.

Η ιστορία της ταινίας ξεκινάει τον 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία, που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι χαρακτήρες συναντιούνται και επανενώνονται από τη μια ζωή στην άλλη, όσο γεννιούνται και ξαναγεννιούνται. Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους επηρεάζουν τους χαρακτήρες στο παρελθόν, το παρόν και το απώτερο μέλλον, μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνος σε ήρωα, και μια μοναδική πράξη καλοσύνης θα μεταδοθεί μέσα από τους αιώνες, μέχρι να γίνει η έμπνευση για την επανάσταση…


21:00 SURVIVOR – ΣΚΑΪ

Μια έκπληξη περιμένει σήμερα τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.




21:50 ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ – ALPHA

Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου, στο 20ο επεισόδιο της σειράς, η έρευνα της Γιώτας και του Ανέστη για τον χάρτη στο σπίτι της Βαγγελιώς, δεν αποδίδει καρπούς. Αντιθέτως, φέρνει τον Ανέστη μπροστά σε μια τρομακτική αποκάλυψη. Παράλληλα ο αγώνας του «Αστέρα Ραχούλας» με τον «Πύραυλο Ζευγολατιού», τον οποίο περιγράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος, πάει από το κακό στο χειρότερο με τον Ανδρονίκου να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Ανέστη και της Γιώτας. Την κατάσταση θα ανατρέψει η ξαφνική άφιξη της Τούλας που θα ξεσκεπάσει τον Κύπριο παίχτη. Ο Τσότρας, που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απομάκρυνσή του από την ομάδα, προχωράει σε μια κίνηση που θα σοκάρει όλο το χωριό!



22:30 – ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ – ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία: Βαλερί Ντονζελί.
Παίζουν: Βαλερί Ντονζελί, Ζερεμί Ελκάιμ, Μισέλ Μορέτι, Γκαμπριέλ Ελκάιμ, Φρεντερίκ Πιερό, Ελίνα Λόουενσον, Σεζάρ Ντεσού.
Αφήγηση: Φιλίπ Μπαρασάτ, Πολίν Γκαγιάρντ, Βαλεντίν Κατζεφλίς.
Διάρκεια: 100΄

Δράμα, παραγωγής Γαλλίας 2011. Ένα ζευγάρι, έπειτα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα παντρεύεται και σύντομα ο καρπός της ένωσής τους είναι ένα πανέμορφο αγοράκι. Σύντομα όμως, συνειδητοποιούν πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά στον παράδεισό τους. Ύστερα από εξετάσεις, το αγοράκι αποδεικνύεται πως είναι σοβαρά άρρωστο και πρέπει να εγχειριστεί.
Ο πόλεμος αρχίζει. Θα σωθεί; Θα επιζήσει η σχέση τους στην πολύ δύσκολη δοκιμασία που θα εμπλακούν;
Στη δεύτερή της ταινία (μετά το «La reine des pommes») η Βαλερί Ντονζελί, εκτός από τη σκηνοθεσία, κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάι του συν-σεναριογράφου της ταινίας Ζερεμί Ελκάιμ, ξεδιπλώνοντας μία αυτοβιογραφική ιστορία.

Το «Πολεμώντας για τη νίκη» προβλήθηκε ως ταινία έναρξης στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ των Κανών 2011 και συγκίνησε κοινό και κριτικούς με την ευαισθησία της θεματολογίας του και τον ρεαλισμό του, αλλά και εξέπληξε με το χιούμορ και την όρεξη για ζωή που προάγει. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία της σεναριογράφου – σκηνοθέτιδος – πρωταγωνίστριας Βαλερί Ντονζελί και την τεράστια μάχη που δίνει ως μητέρα, όταν εκείνη και ο σύντροφός της πληροφορούνται ότι ο γιος τους έχει έναν κακοήθη όγκο στο κεφάλι.

Διακρίσεις / Συμμετοχές:
-Υποψηφιότητα της Γαλλίας στα Όσκαρ 2012.
-Ταινία Έναρξης στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ των Κανών 2011.
– Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, Βραβείο Κοινού και Βραβείο των Bloggers στο Festival Paris Cinéma.
– Επίσημη συμμετοχή στο Sundance Festival.




22:45 OUTCAST – Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Ο 2ος κύκλος της σκοτεινής και καθηλωτικής σειράς «Outcast», από το δημιουργό του «The Walking Dead», Ρόμπερτ Κίρκμαν, είναι προ των πυλών, με την υπόσχεση ότι θα μας ταξιδέψει ακόμα πιο βαθιά στο δαιμονισμένο μυαλό του Kyle Barnes! Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 22:45
Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.



00:15 – ΚΕΙΜΕΝΑ: DOCUMENTA 14 «Η σκιά του Σαμίσο. Κεφάλαιο 1: Αλάσκα και Αλεούτιες Νήσοι» – ΕΡΤ2

Πρόγραμμα κινηματογραφικών ταινιών της documenta 14, που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στην ΕΡΤ2, έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα «Κείμενα» είναι μία εβδομαδιαία εκπομπή προβολής ταινιών, την οποία παρουσιάζει η ΕΡΤ και οργανώνει η documenta 14. Οι ταινίες που θα προβληθούν θα είναι διαθέσιμες στο webtv.ert.gr για επτά ημέρες μετά την τηλεοπτική τους μετάδοση.
Το πρόγραμμα της εκπομπής «Κείμενα» επικεντρώνεται στα πεδία του πειραματικού ντοκιμαντέρ και της μυθοπλασίας, παρουσιάζοντας ταινίες οι οποίες αγγίζουν κοινωνικούς, πολιτικούς και ποιητικούς προβληματισμούς.
Η εκπομπή περιλαμβάνει ταινίες ήδη από τη δεκαετία του 1970, αλλά και πρόσφατες παραγωγές, καθώς και ταινίες που γυρίστηκαν ειδικά για την documenta 14.

«Η σκιά του Σαμίσο. Κεφάλαιο 1: Αλάσκα και Αλεούτιες Νήσοι»
(Chamissos Schatten. Kapitel 1: Alaska und Aleutische Inseln)
Σκηνοθεσία: Ulrike Ottinger.

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γερμανίας 2016.
Η ταινία της Ulrike Ottinger είναι εμπνευσμένη από τον ποιητή και βοτανολόγο Adelbert von Chamisso, ο οποίος κατέγραψε ένα ταξίδι του εξερεύνησης της Αρκτικής. Η Ottinger ακολούθησε τη διαδρομή του Von Chamisso, κρατώντας το δικό της ημερολόγιο και διαβάζοντας τα γραπτά άλλων μεγάλων εξερευνητών. Στην ταινία της αφηγείται αυτές τις ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμειγνύοντας το παρελθόν και το παρόν και στοχάζεται με εκπληκτικό τρόπο την ιστορική και πολιτισμική αλλαγή.
Η Ulrike Ottinger είναι μια πρωτοποριακή Γερμανίδα καλλιτέχνις και κινηματογραφίστρια. Οι ταινίες της έχουν γίνει γνωστές για την πλοκή και την αισθητική τους που διακρίνονται από εξαιρετική φαντασία και επινοητικότητα.
Αυτή η ταινία είναι το πρώτο από τρία κεφάλαια σ’ ένα δωδεκάωρο magnum opus που παρουσιάζει λεπτομερώς την αποστολή της στην Αρκτική.

02:00 MONEYBALL – MEGA
Σκηνοθεσία: Μπένετ Μίλερ
Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζόνα Χιλ, Ρόμπιν Ράιτ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κρις Πρατ

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής.

2011: Ο Μπίλι Μπιν είναι ο μάνατζερ μιας ομάδας μπέιζμπολ του ‘Οκλαντ τελευταίας κατηγορίας με μπάτζετ που δεν φτάνει ούτε για ρόπαλα. Το δαιμόνιό του θα τον οδηγήσει σ’ έναν σπασίκλα οικονομικό αναλυτή, ο οποίος θα διαμορφώσει ένα πρωτοφανές στατιστικό σύστημα μέσω υπολογιστή και έτσι θα στελεχώσουν την ομάδα με τους καταλληλότερους παίκτες. Η ταινία ήταν υποψήφια για 6 ‘Οσκαρ, μεταξύ των οποίων ‘Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ και Καλύτερης Ταινίας το 2012.

entertainment.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024