Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Prison Break»: Επιστρέφει έτοιμο για τη μεγάλη απόδραση

«Prison Break»: Επιστρέφει έτοιμο για τη μεγάλη απόδραση

Αποκλειστικά στο FOX προβάλλεται ο νέος κύκλος 9 επεισοδίων της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «Prison Break», και μάλιστα σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Τα ολοκαίνουργια επεισόδια συναντούν το αρχικό cast των Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar and Paul Adelstein ενώ παράλληλα επιστρέφει και ο δημιουργός […]

Αποκλειστικά στο FOX προβάλλεται ο νέος κύκλος 9 επεισοδίων της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «Prison Break», και μάλιστα σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

Τα ολοκαίνουργια επεισόδια συναντούν το αρχικό cast των Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar and Paul Adelstein ενώ παράλληλα επιστρέφει και ο δημιουργός της σειράς, Paul T. Scheuring.

Από την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 21:50 και κάθε Τετάρτη, η σειρά, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει, με νέα συναρπαστικά επεισόδια γεμάτα δράση.

Στα νέα επεισόδια τα στοιχεία δείχνουν πως ο Michael (Miller) μπορεί να είναι ζωντανός! Έτσι, η γυναίκα του Sara (Callies – The Walking Dead) και ο αδερφός του Lincoln (Purcell) που μέχρι πρόσφατα τον θεωρούσαν νεκρό, ενώνουν τις δυνάμεις της με τρεις από τους πιο διαβόητους δραπέτες του Fox River State Penitentiary, Sucre (Nolasco), T-Bag (Knepper) και C-Note (Dunbar) για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση όλων των εποχών. Με τον Michael όμως πίσω από τα σίδερα της άγνωστης φυλακής Ogygia κάπου στη Μέση Ανατολή, ο κίνδυνος καραδοκεί, όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από αυτή.

Το «Prison Break» έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, στις κατηγορίες Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά για τον Wentworth Miller. Ο δημιουργός της σειράς επιστρέφει και ως executive producer μαζί με τους Vaun Wilmott, Michael Horowitz, Dawn Olmstead, Nelson McCormick, Marty Adelstein, Neal Moritz και Brett Ratner.

Δείτε το επίσημο trailer του «Prison Break» prisonbreak.fox-greece.gr

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.50 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Το Prison Break ξεκίνησε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 29 Αυγούστου 2005, και παρακολουθούσε την ιστορία του επίμονου Μάικλ Σκόφιλντ, να σώσει τον καταδικασμένο σε θάνατο αδερφό του, Λίνκολν Μπάροους, βοηθώντας τον να δραπετεύσει από τη φυλακή.

Η σειρά διήρκεσε τέσσερα χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2009 και έγινε αμέσως επιτυχία.

Ο πρωταγωνιστής Ντόμινικ Πάρσελ, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως εδώ και καιρό το στούντιο, ήθελε να επαναφέρει τη σειρά, αλλά ο φίλος του και συνεργάτης, Γουέντγουορθ Μίλλερ, είχε σχεδόν αποσυρθεί από το χώρο.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Όλα τα νέα επεισόδια «Prison Break» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024