Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, 18:53

in.gr » Ψυχαγωγία » Τηλεόραση

Star Academy of Greece στον E TV

Ένα ακόμη talent show έρχεται να προστεθεί σε όσα ήδη έχουμε παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, μετά την «ξηρασία» παραγωγών παντός είδους που προηγήθηκε.

Αυτή τη φορά Το Star Academy of Greece έρχεται στον E TV, για πρώτη φορά στην Κύπρο, την Πέμπτη 16/3/2017 στις 21:00 από το MEGAONE, ενώ εμείς θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή 17/3 στις 20:00.

Δεκαέξι νέα ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους στο Star Academy of Greece και θα κληθούν να εργασθούν με πάθος για να υλοποιήσουν το στόχο τους να διακριθούν στην μουσική βιομηχανία της Ελλάδας. Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο Star Academy of Greece, θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, θα έχουν μια δημιουργική επαφή με το χώρο της μουσικής, θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, καθώς και πολλά σεμινάρια σε τομείς που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σημαντικά σαν καλλιτέχνες αλλά και σαν προσωπικότητες και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που επέλεξαν.

Συμπαραστάτες τους σε αυτήν την προσπάθεια, μια επιλεγμένη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, που θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της στην ομάδα των νέων αυτών παιδιών.

Η πιο έντονη και σημαντική στιγμή στην πορεία προς το όνειρο της επιτυχίας θα είναι το εβδομαδιαίο live show, όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του Star Academy of Greece προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.

Η τελική επιλογή των πιο ταλαντούχων σπουδαστών, θα διαμορφωθεί από το τηλεοπτικό κοινό που θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τόσο το ταλέντο, όσο και την προσωπικότητα τους.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές του MEGAONE θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε βράδυ στις 21:00 τις πιο σημαντικές στιγμές της προσπάθειας των σπουδαστών να ενσαρκώνουν τα όνειρά τους και να γίνουν τα λαμπερά αστέρια του Star Academy.

Δεκαέξι εβδομάδες γεμάτες ένταση, δυνατές εμπειρίες και εντατικά μαθήματα που θα αναδείξουν τη λάμψη των πραγματικών Αστεριών!

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Άννα Βίσση, Πέτρος Κωστόπουλος, Νίκος Καρβέλας ενώ διεθύντρια της Μουσικής Ακαδημίας θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας