Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νέα βίντεο και αφίσα «Westworld» από το Comic Con της Νέα Υόρκης

Δύο νέα βίντεο και αφίσα «Westworld» από το Comic Con της Νέα Υόρκης

...

Μαντώ Σιώμου

Η νεά γουέστερν σειρά Westworld, έχει ήδη συνεπάρει τους τηλεθεατές, με μία πλειάδα γνωστών ηθοποιών, αλλά και με τον Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς στην σκηνοθεσία και το σενάριο. Ωστόσο, το HBO, όχι μόνο κυκλοφόρησε νέα αφίσα, αλλά επίσης και δύο νέα promo βίντεο, στο δικό του πάνελ (Westworld) στο Comic Con της Νέας Υόρκης, πριν την πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Έτσι ρίξαμε άλλη μια ματιά στην φουτουριστική σειρά, σε δύο νέα σύντομα promo:

Η επίσημη σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της σειράς, με τίτλο The Original:

«Καθώς ακόμη μία μέρα φαντασίας ξεκινά στο Westworld – ένα τεράστιο απομακρυσμένο πάρκο ψυχαγωγίας, όπου οι επισκέπτες πληρώνουν το «μεγάλο» δολάριο για να μοιραστούν άγριες δυτικές περιπέτειες με τα ανδροειδή «οικοδεσπότες» – ο κορυφαίος προγραμματιστής Μπέρναντ Λοβ (Τζέφρι Ράιτ) προειδοποιεί τον ιδρυτή του πάρκου Δρ. Ρόμπερτ Φορντ (Άντονι Χόπκινς) για μερικά περιστατικά εμφάνισης της παρεκκλίνουσας συμπεριφοράς σε μερικούς οικοδεσπότες που πρόσφατα κωδικοποιήθηκαν εκ νέου.

Εν τω μεταξύ στην πόλη, η κόρη ενός κτηματία που ονομάζεται Ντολόρες (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ), συναντά στον δρόμο τον πιστολέρο Τέντι (Τζέιμς Μάρσντεν), αλλά η αφήγησή τους απειλήθηκε από την εμφάνιση του αδίστακτου Άντρα με τα Μαύρα (Έντ Χάρις) και, αργότερα, από έναν νέο απρόσμενο οικοδεσπότη, με ένα τεχνούργημα από τον έξω κόσμο.»

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Άντονι Χόπκινς, Εντ Χάρις, Εβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζέφρι Ράιτ, Τζέιμς Μάρσντεν και Θάντι Νιούτον. Επίσης παίζουν οι ηθοποιοί Τέσα Τόμσον, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Τζίμι Σίμπσον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Σάνον Γούντγορντ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Μπεν Μπαρνς, Σάιμον Κουόρτερμαν, Άντζελα Σαραφιάν, Λουκ Χέμσγουορθ και Κλίφτον Κόλινς.

Το δεύτερο promo:

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της ομότιτλης ταινίας του 1973, του Μάικλ Κράιτον, το Westworld αφορά ένα μελλοντικό θεματικό πάρκο της Άγριας Δύσης όπου εξελιγμένα ανθρώπινα ρομπότ πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις των επισκεπτών του, μέχρι που βγαίνουν εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για εκείνους.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και μάθετε περισσότερα για όλους τους χαρακτήρες της σειράς.

entertainment.in.gr

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024