Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Τζιμ Μπρόντμπεντ προστίθεται στο καστ του «Game of Thrones»

O Τζιμ Μπρόντμπεντ προστίθεται στο καστ του «Game of Thrones»

...

Μαντώ Σιώμου

Ο βρετανός ηθοποιός Τζιμ Μπρόντμπεντ, θα συμμετέχει στην έβδομη σεζόν της επικής σειράς φαντασίας Game of Thrones, σε έναν σημαντικό ρόλο.

Την είδηση για τον Μπρόντμπεντ, κυκλοφόρησε το Entertainment Weekly, αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, ο ρόλος του, λέγεται ότι θα είναι «σημαντικός».

Εν τω μεταξύ, το HBO, έχει επιβεβαιώσει ότι ο έβδομος κύκλος της σειράς, θα αρχίσει την παραγωγή, των επτά πλέον επεισοδίων, την επερχόμενη χρονιά, με στόχο να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017. Μια λίστα με τους σκηνοθέτες έχει ήδη ανακοινωθεί, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Άλαν Τέιλορ και Τζέρεμι Ποντέσουα, ενώ ένα μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ισλανδία, την Ισπανία και την Βόρεια Ιρλανδία.

Επίσης, η πρωταγωνίστρια Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή ως Άρια Σταρκ (η οποία είναι φέτος υποψήφια για βραβείο Εmmy), έγραψε στο twitter της, ότι πήρανε τα σενάρια της έβδομης σεζόν τουGame of Thrones, και «τίποτα δεν μας προετοιμάζει γι’ αυτό» που θα επακολουθήσει.

Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ, έχει πολλές πετυχημένες ταινίες στο ενεργητικό του, όπως «Η Σιδηρά Κυρία», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», «Σαββατοκύριακο στο Παρίσι», ενώ συμμετείχε και στις ταινίες Χάρι Πότερ και Ιντιάνα Τζόουνς. Eπιπλέον, είχε προταθεί για βραβείο Emmy, για την ερμηνεία του στην τηλεταινία Longford, ενώ το 2001 κέρδισε βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία Iris.

entertainment.in.gr

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024